Sådan svømmer du med en armstøbning

Sådan svømmer du med en armstøbning

Hvis du bærer et kast i sommermånederne, kan det være skuffende af mange grunde, ikke mindst hvor vanskeligt det skaber, mens du svømmer. Nøglen til svømning med en armstøbning er at holde støbejern tørre. En vådstøbning kan føre til irritation og endda infektion. Heldigvis er det ikke svært at holde din støbe tørret med kun et par ting, der kan findes omkring huset, så du kan nyde vandet uden frygt for at gøre din skade værre.

Kontakt din læge, hvis din støbe skal dækkes i vandet. Nogle glasfiberstøbninger kan blive våde uden at dække. De vil ofte fortælle dig dette i den indledende konsultation. Hvis ikke, skal du ringe og spørge.

Dæk støbningen. Tag en skraldespand eller enhver anden form for plastik og dæksel fuldstændigt. Brug et gummibånd til at sikre posen forbi slutningen af ​​støbningen. Du vil have, at gummibåndet skal være tæt nok, at der ikke er plads til, at vandet trænger ind i posen, men du vil heller ikke afbryde omløb.

Køb et støbt cover. Disse er oppustelige plastbelægninger, der passer over din støbning for at holde det tørt under svømning. De kan købes hos apoteker eller medicinske forsyningsforretninger eller online. Spørg din læge, hvis du er i tvivl om hvor du skal få en.

Tør støbningen, hvis den bliver våd under svømning. Brug en hårtørrer med lav varmeindstilling. Løft støjen forsigtigt og blæs luften på indersiden af ​​støbningen for at tørre den ud. Hvis du gør det med det samme, undgår du problemer fra vådheden.

Del:
Kommentarer