SĂĄdan suges en inficeret toe

SĂĄdan suges en inficeret toe

Toes kan blive inficeret af mange årsager - svampeinfektioner, tånegleinfektioner eller endda en infektion fra at skære en negle for kort og åbne huden. Fordi tæerne er inde i sokker og sko, er det bedste ved at helbrede infektioner at suge tåen i slutningen af ​​dagen.

Behandling

Forbered blødningen ved at blande en gallon varmt vand med 2 kopper hvid eddike og en halv kop Epsom salt. Eddike er en meget effektiv behandling for infektion og svamp. Epsom salt er også kendt som et beroligende additiv, som vil hjælpe med at lindre smerter i den inficerede tå. Når det kommer til at behandle en smittet tå, er en pakket fod blød ikke anbefalet, fordi det kan have duft eller andre tilsætningsstoffer, som vil irritere og muligvis forværre infektionen.

Anbring den smittede tå i blød og lad den forblive der i mindst 30 minutter. Flyt tæerne rundt i vandet for at holde eddike og salt blande og strømme over infektionen. Mange kommercielle fodbad udstyr tilbyder vibrerende eller fremdrivningsmuligheder, der vil holde vandet i bevægelse. Ca. 30 minutter giver eddike og salt tid til at fungere som vandet afkøles.

Fjern den inficerede fod fra suget og tør det forsigtigt med håndklædet. På nuværende tidspunkt kan du anvende en aktuel creme eller antibakteriel væske og pakke det om natten.

Del:
Kommentarer