SĂĄdan styrkes piriformis muskel

SĂĄdan styrkes piriformis muskel

Piriformis muskel er ansvarlig for den ydre rotation af hofteleddet. Det ligger lige bag den gluteal muskel. Den løber sammen med næsen i nervesystemet, og i nogle tilfælde løber nervesystemet gennem muskelen. Siddende hele dagen kan få hoftebøjlerne til at overarbejde, mens glutealerne igen svækker. Problemer med piriformis muskel forårsager smerte at udstråle ud af skinken regionen, enten op mod rygsøjlen eller ned i låret. Denne smerte er ofte forvekslet med en hernieret disk eller ischias. Siddende, klatring af trapper og hukning kan være smertefuldt, mens man går eller løber måske ikke giver noget ubehag. Styrkelse af musklerne i dette område af kroppen vil hjælpe med problemer.

Lig på ryggen med din ryg og skuldre hviler på gulvet. Benene bør forlænges.

Sæt ankelvægten rundt om låret og bøj benet på en 90-graders ankel, så benet er væk fra gulvet. Din hofte skal forblive på gulvet, som skal dine skuldre.

Kryd det bøjede ben over midten af ​​din krop. Hold benet i denne position i 3 sekunder og vend tilbage. Sørg for at holde dine hofter, skuldre, arme og hoved på gulvet. Gå kun så langt som du kan gå uden belastning eller smerte.

Gentag 10 gange pĂĄ hvert ben.

Del:
Kommentarer