Sådan styrkes muskler til bowling

Sådan styrkes muskler til bowling

Bowling har et ry som en afslappet sport, så mange bowlere træner ikke ordentligt for det. Bowling bruger faktisk mange muskler som ben, underarme og skuldre. Forstærkning af disse muskler vil forhindre skader og gøre bowling mere fornøjelig. Her er nogle måder at styrke dine muskler på til bowling.

Trin 1

Hånd, arme og underarme bruges i vid udstrækning i bowling, så det er gode muskler at styrke. Opvarm korrekt, før du træner.

Trin 2

Håndled stretch: Start med en arm ud foran dig med din håndflade vendt opad. Nu med den anden hånd, tag fingrene på den udstrakte hånd og træk mod dig, der strækker håndled og underarm.

Trin 3

Håndled krøller: Sæt dig ned på en bænk og hvile dine underarme på kanten. Tag en barbell med et håndgreb og lad baren hænge ud af kanten af ​​dine fingre. Krøl dine håndled mod dig og hold den øverst for at mærke sammentrækningen inden for håndledningsbøjlerne. Sænk vægten tilbage ned til startpositionen, og gentag derefter. Gå langsomt og brug lette vægte.

Trin 4

Overhead triceps extensions: Dette er at arbejde triceps muskler ofte brugt i bowling. Sid dig ned på en bænk og tag en håndvægt med begge hænder. Løft vægten overhead og lås dine arme øverst pegende mod loftet. Hold dine albuer pegende op og sænk vægten så langt som muligt bag hovedet. Løft derefter vægten op igen mod loftet og gentag. Du bør føle en strækning i dine triceps, musklen bag dine biceps.

Del:
Kommentarer