Sådan styrker du hamstring muskler

Sådan styrker du hamstring muskler

Din hamstring, den store muskel, der løber ned på lårets bagside, indeholder tre separate muskler, der stammer fra bækkenet og strækker sig under knæets bagside. Styrken af ​​din hamstring vedrører direkte dets evne til at modstå tårer og skader. På grund af det, er et program for at styrke muskelen en investering i dit helbred. Læs videre for at lære at styrke hamstring muskler.

Opvarmning inden deltagelse i sport eller fysiske aktiviteter. Undersøgelser viser, at manglende forberedelse af hamstringen medfører en større risiko for skade. Tag dig tid til at lave nogle milde aerobic øvelser, såsom spring eller trappeforløb for at øge blodcirkulationen til hamstringen.

Stretch før og efter din fysiske aktivitet. Stretching før tillader hamstring at indgå og slappe af med en jævn, flydende bevægelse under din aktivitet. Når du er færdig, holder stretching mælkesyre fra opbygning i musklen og forårsager kontrakt og krampe.

Start et hamstring program, der omfatter sprint og andre high-speed øvelser. Hver muskel har en "hukommelse", og når du deltager i sport, hvor din hamstring kontraherer med eksplosiv hastighed, udvikler du hukommelsesstyrken, hjælper dig med at løbe hurtigere og springe højere.

Brug vægte og isometriske øvelser til at styrke din hamstring. I stedet for at opbygge hastighed vil du øge magten. Prøv omvendt ben krølle maskinen i gymnastiksalen, bruger en mellemvægt og gør fem sæt med seks til otte gentagelser.

Hold din hamstring hydreret for at reducere risikoen for skade. Din krop består af 70 procent vand. Når du er dehydreret, kontraherer dine muskler, hvilket gør dem mere modtagelige for skade. Drik rigeligt vand før, under og efter fysiske aktiviteter.

Balancere din hamstring mobilitet ved at styrke din quadriceps. Muskler arbejder i sæt af to, en kontraherende, mens den anden slapper af. I dit lår er begge disse muskler nødvendige for optimal bevægelse. Undgå styrketræning af begge muskler på samme dag.

Del:
Kommentarer