Sådan styrer du en faldskærm

Sådan styrer du en faldskærm

Når du har brugt en faldskærm i faldskærmsudspring eller anden faldskærmsport, skal du styre dig selv til dit udpegede landingsområde. Der er mange forskellige måder at styre en faldskærm, eller baldakin, men den mest almindelige metode bruger styringsknapper. Disse vinkler fastgøres til bremsestrækninger, der er forbundet med bagkanten af ​​faldskærmen. Når du trækker dem begge samtidigt, sænker baldakinen, mens du trækker på en enkelt, slukkes faldskærmen. At styre en faldskærm er et af de letteste aspekter af skydiving, omend en af ​​de vigtigste.

Veksle styring

Efter faldskærmsudspringet, eller efter lancering fra en bakke i paragliding, skal du kigge op og finde de to styringsknapper. I de fleste tilfælde er de fastgjort til de stivere bredbånd med fremkomsten af ​​sikkerhedssele. Træk vinklerne fra stigerørene med en stærk slæbebåd.

Hold skifterne over hovedet for at opnå fuld fart under flyvning. Træk ned til højre skift et par inches for at starte en langsom sving. Løft hånden tilbage til neutral position over hovedet for at stoppe svinget. Gentag med venstre hånd for en venstresving.

Træk en sving 12 inches eller mere for at starte en skarp drejning. Gør dette med forsigtighed, en skarp drejning resulterer i hurtig højde tab. Mindre faldskærme er mere følsomme over for styringsknappen.

Træk nogle få inches på begge toggles for at sænke faldskærmen. Træk yderligere for at bremse endnu mere. Nogle faldskærme er i stand til at flyve baglæns med tilstrækkelig skift indgang, men bemærk at dette også resulterer i hurtigt tab af højde.

Harness Steering

Identificer de bageste stigninger på din faldskærm. Disse er de bageste stropper, der kommer frem fra din sele og fastgøres til de bageste linjer på faldskærmen over dig.

Træk flere centimeter på højre stigning for at gøre en rigtig tur. Gentag dette med venstre riser til venstre drejning. En stigningssving kræver mere armstyrke til at styre faldskærmen, da det anvender tryk på flere linjer.

Læn dig til højre i din sele for at lægge mere kropsvægt på linjerne på højre side af faldskærmen. Vær opmærksom på, at faldskærmen vender lidt til højre. Gentag dette ved at læne til venstre for en venstre drejning. Mindre faldskærme er mere følsomme over for vægtskifte, men det er en god måde at vende uden dine hænder, hvis de er optaget.

Del:
Kommentarer