Sådan styrer du adrenalinflow

Sådan styrer du adrenalinflow

Adrenalinflow kan virke som enten en allieret eller en fjende, hvilket giver dig et "fight-or-flight" -svar. Når du har brug for et boost af energi, er adrenalin en stor hjælp. Men når du er midt i en krise, vil adrenalin øge dit stressniveau, hvilket gør det vanskeligt at håndtere situationen. Det er vigtigt at kontrollere din adrenalinflow, når du er midt i stressende tider. Du kan kontrollere både de fysiske og mentale virkninger af din adrenalinhastighed.

Styr din vejrtrækning. Dyb vejrtrækning kan berolige dig og sænke dit adrenalinniveau. Indånd langsomt, og ånde ud i nogle sekunder længere, end du indåndede.

Opret et "kampskrig". Dette er en teknik, som medlemmer af militæret bruger til at sænke deres adrenalinniveau og forvandle deres stress til positiv energi. Du kan komme med en sætning, som du gentager til dig selv eller endda en sang, som du siger højt. Alt, der vil berolige dig og kanalisere din energi, vil gøre tricket.

Handle hurtigt Jo hurtigere du reagerer på din adrenalinhastighed, jo hurtigere går det ned. Du skal muligvis fysisk flytte din krop eller bare styre dine tanker, men på den ene eller anden måde skal du handle så snart du føler stresset.

Øv kontrol med din adrenalin. Du kan muligvis ikke sænke dine stressniveauer så meget som du vil have de første par gange, du forsøger at. Men som du bliver mere vant til at bemærke, når din adrenalin er skyrocketing og du øve teknikker til at sænke den, bliver du bedre til opgaven.

Del:
Kommentarer