Sådan sættes Taylormade R5 TP Driver Vægte

Sådan sættes Taylormade R5 TP Driver Vægte

TaylorMade Golf designet sine R5 dual-drivere med forudinstallerede vægtpatroner, der allerede er placeret til ideel vægtfordeling. I modsætning til de nyere R7- og R9-modeldrivere kan vægten i en typisk R5 ikke ændres. Vægterne i en R5 dobbelt TP (tour foretrukne) driver kan dog ændres for at manipulere boldflyvningen. Som den oprindelige R5 har TP to vægtningsporte i ryggen på både tå og hæl side, som kan skabe en tegning, fade eller neutral bane.

Indsæt din TaylorMade nøgle i hver port, der er placeret på bagsiden af ​​R5 TP klubhovedet og drej mod uret. Dette fjerner hver vægt, så du kan starte fra bunden. Hvis vægten allerede er fjernet, kan du springe over dette trin.

Bestem din ønskede boldflyvning - tegne, fade eller neutrale (lige).

Konfigurer vægten, så den passer til din ønskede bane. Placering af mere vægt i hælen vil producere en uafgjort, mens mere vægt i tåen vil forårsage en falme. Lige vægte i begge porte vil medføre en neutral, høj boldflyvning, mens der slet ingen vægt vil producere en neutral, lav boldflyvning.

Indsæt vægten i de ønskede porte og drej med uret ved hjælp af din TaylorMade nøgle. Sørg for, at alle vægte er stramt fast, før du svinger klubben. Test din klub på driving range for at se, om ændring af vægten har givet dig det ønskede boldfly, før du spiller en runde golf med chaufføren.

Del:
Kommentarer