Sådan sættes på hockey sokker

Sådan sættes på hockey sokker

Ishockey spillere bærer bukser, der ender lige over knæet. Resten af ​​benene er dækket af teamfarvede sokker. Det sidste, som en hockeyspiller har brug for at bekymre sig om, er, at hans sokker falder ned under spillet.

Iført hockey sokker

Fastgør hockey kjolebåndet rundt om taljen. Den indeholder fire klip (to til hvert ben), der skal fastgøres til sokkerne.

Når du har lagt på skinnebeskytterne, trækker du sokkerne op over dem. Sørg for, at de er helt strakte op til midten af ​​låret. Fastgør de to frontklemmer til forsiden af ​​hver sok. Sæt de to rygklemmer fast på bagsiden af ​​hver sok.

Sørg for ekstra støtte, så sokkerne ikke falder ved at påføre hockeybånd rundt på toppen af ​​hver sok og fastgør dem til et undertøj som lette sweatpants eller shorts. Sæt båndet to gange rundt om hvert ben. Nogle spillere pakker også klart hockey tape eller tape, der er tæt på sokken, tæt på det område, hvor shin guarden er placeret for at holde beskyttelsen i stand.

En populær metode er at bruge kun tape. Tape på toppen af ​​sokkerne sikrer dem til undertøjet. Sæt båndet to gange rundt om benet. Sæt ekstra tape rundt om shin guard området.

Mænd og drenge bærer specielle shorts, der holder den beskyttende kop. Disse shorts har velcroflapper, der fastgøres til toppen af ​​strømperne for at forhindre dem i at falde. Båndet kan pakkes rundt på toppen af ​​sokken såvel som omkring shin guard området for ekstra støtte.

Del:
Kommentarer