Sådan sættes luft i bildæk med en cykelpumpe

Sådan sættes luft i bildæk med en cykelpumpe

Hvis du ønsker at udfylde dine bildæk op ved hjælp af en cykelluftpumpe, er du sandsynligvis i en smule klem. Den mængde luft, som et cykeldæk udsender hver gang du pumper det, falder i sammenligning med en benzinstation-bildækpumpe, for eksempel. Du skal arbejde utrolig hårdt for at få små mængder luft i et bildæk med en cykelpumpe. Forståere kan grine på dig, du vil nok arbejde sved og måske endda øge størrelsen af ​​dine biceps i processen.

Vurder den type cykelluftpumpe, du har. Den skal være kompatibel med en Schrader-stilventil. Schrader ventiler bruges på de fleste bildæk samt et stort antal cykeltårnbuer, ifølge den sene cykelekspert Sheldon Browns hjemmeside. De fleste pumper angiver, om de arbejder med Schrader ventiler nær dysen. I nogle tilfælde skal du skifte pumpen til Schrader position. Hvis din pumpe ikke siger noget, fungerer det sandsynligvis på en Schrader-værdi uden justering.

Fjern ventilhætten fra dit bildæk, hvis det er relevant. Løsn hætten med fingrene i retning mod uret (til venstre).

Monter pumpens dyse, eller hovedet, på bildæksets Schrader-ventil. Træk armen på pumpens dyse mod dig eller væk fra pumpen.

Pump op dækket. Mens mængden af ​​luft, du kommer ind i dækket, varierer afhængigt af kvaliteten af ​​din pumpe og dit dæk, vil du utvivlsomt udøve dig fysisk, hvis du forsøger at opblæste dit dæk til det rette pund pr. Kvadrat tomme (angivet på dækkets sidevæg ). Normalt er det upraktisk at bruge en cykelpumpe til fuldstændigt at blæse et bildæk. Du kan dog få et par pund pr. Kvadrat tomme i, i tilfælde af en nødsituation.

Skub håndtaget ved pumpens dyse ned, mens du trækker dysen ud af dækkets ventil. Udskift ventilhætten ved at dreje den med uret (til højre).

Del:
Kommentarer