Sådan sættes en volleyball

Sådan sættes en volleyball

Placeringen mellem bumpen og spiken er sætet den anden kontakt, laget laver med bolden under en slående sekvens. Sættet stiller bolden i luften på en måde, der gør det muligt for spikeren at udføre et angrebsslag effektivt. Som et overhead passerer skud kan sættet virke som en simpel manøvre, men taktisk færdighed er nødvendig for at opfylde bevægelsen.

Trin 1

Placer din krop i korrekt indstillingsform. Adskil dine fødder for at være skulderbredde fra hinanden med en fod lidt foran den anden. Lidt bøje dine knæ. Træk magemusklerne ind mod din nedre ryg og tryk skuldrene ned og væk fra dine ører.

Trin 2

Hæv dine hænder for at være direkte over din pande. Lige bøje dine albuer og pege dem ud til siderne.

Trin 3

Lav en trekant ved at bringe tommelfingerne, indekserne og de midterste fingre i begge hænder sammen. Drej dine håndled og hold håndfladerne mod loftet. Adskille dine hænder for at være volleyball-bredde fra hinanden.

Trin 4

Flyt til hvor bolden vil lande, efter at kofangeren fuldender hendes forbipasserende skud; Gå til bolden i stedet for at vente på at den kommer til dig. Tillad bolden at ramme dine fingers pads og skub bolden opad ved at udvide dine arme og håndled. Rett straks dine ben, så hele kroppen er involveret i sættet. Følg igennem ved at rette dine arme helt ud, når du slipper bolden ud.

Del:
Kommentarer