Sådan sættes du sammen en Bowflex

Sådan sættes du sammen en Bowflex

Mange har hørt om Bowflex. Bowflex er et hjemmetræning, der involverer et system af modstandsstænger, kabler og tromler. Bowflex tilbyder træningsfleksibilitet, da det tilbyder over 30 forskellige øvelser, og det understøtter op til 210 pund modstand. At sammensætte en Bowflex-maskine er ikke særlig vanskelig, men du kan få brug for hjælp med nogle af de tyngre stykker for at undgå at skade dig selv.

Placer de fire endehætter på enderne af basestativet. Fastgør det nederste latentøjstykke til basestativet. Placér disse stykker, så skruehullerne løber op. Indsæt de to sæt bolte og skiver i skruehullerne. Stram skruerne, men ikke helt nøjagtige endnu.

Brug de medfølgende fire sæt bolte, møtrikker og spændeskiver til at fastgøre sædet på sædersskyderen. Fastgør den lukede gummipude til enden af ​​skinnen, der er på den modsatte side af den flade forbindelsesplade. Læg hullerne på sædeskinnen til stikkontakten på hullerne på benforlængelsesstykket. Du vil bruge to mere inkluderede sæt bolte, møtrikker og skiver til at fastgøre denne samling sammen.

Sæt enden af ​​sædeskinnen på forsiden af ​​det nedre latentårstykke. Indsæt en bolt til fastgørelse i det øverste hul på siden af ​​monteringen. Når bolten er gennem skinnen, sikres med en møtrik og skive. Sæt sikringsskruen til sædeskinnen i hullet oven på monteringen. Sikre også dette stykke med en bolt og stram det for at holde det på plads.

Placer lat tårn tværstang ind i toppen af ​​det øverste latentårn. Brug to sæt bolte, møtrikker og skiver til at sikre dette stykke på plads. Placer den nederste ende af lat tårn kryds bar i slutningen af ​​det nedre lat tårn. Brug seks sæt bolte, møtrikker og skiver til at sikre disse stykker sammen.

Find modstandsstængerne. Disse skal placeres på pladen, der stikker ud bag det nedre latentårn. Indsæt tre gevindskruer og skiver i undersiden af ​​pladen. Sikre ved at stramme skruerne. Stangbundtet har en endeplade, der skal sikres ved at placere endepladen over bunden, og strammes ved hjælp af to sæt bolte og spændeskiver.

Placer brystbjælkens samlingsstykke på det nederste latentårn, der passer til skruehullerne på de to stykker. Sikker ved hjælp af to sæt bolte, møtrikker og skiver. Træk de to metalstænger gennem hullerne på toppen af ​​benstativet, såvel som benmonteringsarmen. Brug stængerne til at sikre puderne og sæt derefter hætter i de åbne ender af puder.

Del:
Kommentarer