Sådan sættes du på knæskiver

Sådan sættes du på knæskiver

Det er en nødvendighed at bære knæder, når du deltager i bestemte typer aktiviteter. Når du lærer at skate på rulleskøjter, ridder skateboards eller cykler, eller spiller volleyball eller brydning, er der sikkert mange fejl og fald. Knæskinner kan være livreddere, når du falder. Hvis ikke for knæder, kan du eller dit barn risikere at skade eller endda bryde knæet.

Sid i en position med dine ben strakt foran dig. Det er svært at lægge på knæder, når knæene er bøjede. Du vil gerne sidde i en behagelig position. Sørg for, at du ikke glider ud af overfladen.

Placer den hårde plastikdel, indryk ud, op til knæet. Den hårde plastdel skal dække dit knæ. Sørg for, at du har placeret den korrekt, inden du sætter den fast.

Bring borrelåsens elastiske stropper rundt på knæets knæ, hvor det bøjer. Det er nemmest at lave bunden først, så toppen, så du behøver ikke at nå rundt. Træk hver stroppe rundt på knæets bagside og hold den fast. Sørg for, at det ikke bevæger sig, men at det ikke er så stramt at afbryde cirkulationen. Fastgør topremmen og bøj dit knæ et par gange for at se, at det passer behageligt.

Gentag trin 3 med den anden knap. Stå op og sørg for, at de er begge sikre, og de glider ikke ned. Det er også vigtigt at sørge for at du er komfortabel og dine knæ vil stadig bøjes. Hvis du er ved at falde, skal du sørge for at du kan falde på knæene.

Tag en lille testkørsel i dine knæder ved at gøre den aktivitet du planlægger. Dette giver dig mulighed for at finde ud af om knæderne er komfortable nok til at skate eller cykle ind. Hvis de gør ondt i dine knæ, skal du justere dem, indtil de er behagelige.

Del:
Kommentarer