Sådan sættes Anti-Glare Coating på briller

Sådan sættes Anti-Glare Coating på briller

Glare og refleksion er to store problemer, når du bærer briller, men anti-reflekterende belægninger, også kaldet anti-glare eller AR belægning, hjælper med at skære ned på begge. Ud over at hjælpe dig med at se bedre, har anti-glare belægninger den ekstra fordel at gøre dine briller mere kosmetisk tiltalende, fordi de ikke kun skar ned på de refleksioner, du ser gennem linsen, men også lyset reflekteres fra forsiden af ​​linserne andre se. De fleste mennesker, der er på tv, der bærer briller, har et anti-refleksovertræk på deres linser. Der er kun én måde at få AR belægning på.

anti-glare belægning

Få en kopi af din nuværende brilleregulering. Ved lov skal din læge give dig din recept og du kan bestille dine AR-linser fra enhver optisk detailhandel eller online sælger. Antirefleksbelægning kan kun tilsættes nye linser, der ikke anvendes på linser, der allerede er blevet slidt.

Tag din recept til en optisk detailhandel. Diskuter anti-reflekterende belægninger med optikeren, som hjælper dig med at bestille dine linser. Mange forskellige selskaber sælger AR-belægninger, og prisen varierer afhængigt af kvalitet og fabrikant.

Bestil dine AR objektiver selv, hvis du køber dine nye linser online. De fleste online-glasforhandlere har begrænsede muligheder for anti-reflekterende belagte linser. Sørg for at tjekke boksen til AR belægning. Du kan finde flere niveauer eller kvaliteter af AR. Priserne afspejler normalt kvalitet, så de dyrere belægninger afspejler lys og blænding bedre end de billigere valg.

Tips

Ordet "belægning", når man henviser til anti-refleksegenskaber af linser, refererer til en ældre metode til påføring af lagene af antireflekterende egenskaber på linser. Fra 2011 fremstilles AR-objektiver ved at smelte eller bage lagene af specielle kemikalier ind i objektivet i et optisk laboratorium. Processen tager flere timer at fuldføre.

Del:
Kommentarer