Sådan sætter du på en fodbolduniform

Sådan sætter du på en fodbolduniform

Fodbolduniformer består af flere forskellige komponenter, herunder hjelm, pads, trøje, klæder og bukser. Det primære formål med dette udstyr er sikkerhed og identifikation af spillerne, mens de er på banen. Alt udstyr skal være i overensstemmelse med specifikke retningslinjer eller bestemmelser, der er fastlagt af den ledende organisation af ligaen (såsom NFL). For at beskytte afspilleren skal udstyret bæres og bruges korrekt.

Indsæt knæ, lår, røv og hoftepuder ind i bæltet. Der er lommer syet i indersiden af ​​beklædningen for at holde puderne på plads. Sæt på bæltet. Snøre fronten sikkert. Bind det sikkert.

Skub skulder puder over hovedet. Placer dem komfortabelt på skuldrene. Brug stropperne på forsiden af ​​puderne på brystbeskyttelsen, og tag strapene tæt. Lås dem sikkert.

Sæt på spilbukser, som glider over bæltet. Disse kan også være laced og vil kræve cinching med et bælte. Bæltet har typisk to D-ringe, hvorigennem nylonremmen er sløjfet.

Skub spillet trøje over skulder puder og trække ned. Trøjen skal passe tæt sammen. Det kan kræve hjælp fra en anden person at glide over skulderpuderne. Træk trøjen i bukserne.

Sæt på sokker, der passer over kalven. Sæt klamrene på; blonder dem sikkert.

Placér hjelmen over hovedet. Placer hænderne på begge sider af hjelmen lige under ørehullerne. Træk hjelmen udad på disse punkter for at hjælpe glide hjelmen over ørerne. Træk hjelmen ned fast, indtil puderne inde i hjelmen sidder på hovedet. Træk hækremmen under hagen og på tværs til den modsatte side. Snap remmen for at sikre den.

Del:
Kommentarer