SĂĄdan strammer Tendons

SĂĄdan strammer Tendons

Sene er hårdt, men fleksibelt fibrøst væv, der forbinder musklerne med knoglen. Tendoner kan blive beskadiget af infektion, stress eller gentagne bevægelser. Efter rekreation fra en skade erstattes væv med en mere holdbar cellulær materie, der gør senerne stærkere, strammere og mere i stand til vedvarende stress. Dette kan dog ikke ske i alle tilfælde, især hvis der er ardannelse mod alvorlig skade. Hvis du har lidt af seneskader, er det vigtigt at vide, hvilke teknikker der er tilgængelige for at forbedre senenes integritet, styrke området og gøre sener mere holdbare.

Trin 1

Udfør strækøvelser. Specifikke øvelser er angivet afhængigt af målområdet. Denne forkonditioneringsteknik hjælper musklerne og senerne til at justere før nogen anstrengende øvelse, samtidig med at man forhindrer skade.

Trin 2

Start en regelmæssig øvelsesrutine. Ved at være mobil mest af tiden, er muskler, sener, ledbånd tonet op, forhindrer atrofi.

Trin 3

Undergå en proloterapi procedure. Denne behandling hjælper med cellulær proliferation, hvilket gør senerne stærkere, strammere og større. Din læge udfører denne procedure ved at injicere dextrose i din knogle. Dextrose forårsager betændelse, og helingsprocessen gør det omgivende væv stærkere.

Trin 4

Spis en nærende kost. En sund, afbalanceret kost afspejles af din anatomiske integritet. I tilfælde af skade spiller diæt en afgørende rolle for at fremskynde helingsprocessen ved at gøre vitaminer og mineraler tilgængelige til genvinding af væv.

Del:
Kommentarer