Sådan strammer du løs hud under våben

Sådan strammer du løs hud under våben

Kald det, hvad du vil - dej, wobble, kyllingeskind eller bingo arme, at løs hud, der ofte vises på bagsiden af ​​armen, får mange af os til fortvivlelse. Fandt på bagsiden og under armen, når armen holdes væk fra kroppen, er løs hud et naturligt tegn på aldring og nedsat muskelton. Nogle øvelser kan dog medvirke til at reducere udseendet af løs hud under armen, hvor resultaterne ofte kan ses i løbet af få uger.

Trin 1

Tone underarm flab ved at udføre en række triceps øvelser. Triceps muskelen er en klynge eller gruppe af muskler, der findes på bagsiden af ​​armen og når fra skulderleddet til albuen. En af de bedste øvelser til at stramme løs hud på bagsiden af ​​armen er triceps tilbageslag. Brug lette håndvægte (2 til 5 lb.), hold vægt i hver hånd. Bøj fremad i taljen. Arbejd en arm ad gangen. Læg højre arm i 45 grader vinkel, hold albuen gemt tæt på taljen. Din ryg skal være parallel med gulvet, albuen bøjet, armniveau med ryg og hånd, der holder vægten gemt tæt på brystet. Udånd og forlæng hånden med vægten bag dig. Pause, så tag vægten tilbage til sin oprindelige position. Udfør denne øvelse omkring 10 til 15 gange, og hold albuen gemt tæt på kroppen hele tiden. Føl musklerne på bagsiden af ​​armens stramning og bøjning.

Trin 2

Ved, at omvendte push-ups også er en god øvelse for at stramme løs hud på bagsiden af ​​armen. Du kan udføre omvendte push-ups, også kendt som bænk dips, ved hjælp af en stol eller kanten af ​​en seng, men det bør være et solidt objekt, der ikke giver. Sid på kanten af ​​en stol, hænder grasp siderne i nærheden af ​​skinkerne, fingrene vender udad eller krøller over stolens side. Løft din røv ud af stolen og gå dine fødder ud, indtil dine overarmer holder dig op. Gå dine fødder ud lige langt nok til at få din røv ud af stolen og opretholde en 90 graders vinkel på armene til stolen. Sænk nu langsomt din krop mod gulvet, hold knæene bøjede og armene i 90 graders vinkel. Sænk dig selv, indtil dine overarme er parallelle med gulvet. Hold for et tal på tre. Løft nu dig selv op igen. Du vil virkelig føle denne øvelse bag på din arm. Gør denne øvelse fem til 10 gange, afhængigt af dit nuværende styrkeniveau.

Trin 3

Husk at triceps extensions også er gode til at stramme og toning den flabby muskel på bagsiden af ​​armen. Du kan bruge 2 til 5 lb. Håndvægte til at starte, gradvist stigende vægt som dine arme bliver stærkere. Stå eller sidde i en behagelig position. Tag fat i en tung eller to lette håndvægte i hænderne og løft langsomt over hovedet, armene forlænges, men ikke låst på plads. Sænk langsomt vægten bag dit hoved. For begyndere, stop vægten bag på hovedet. Mere erfarne motionister kan sænke vægten, indtil de når nakke eller øverste skulderblad. Hold for et tal på to. Løft nu vægterne op igen, hold albuerne gemt tæt på ansigtet og over skuldrene. Dette er en god øvelse, der strammer og skaber triceps muskelkugle. Udfør denne øvelse fem til 10 gange, gradvist stigende reps som du vokser stærkere.

Del:
Kommentarer