Sådan stopper håret fra faldende

Sådan stopper håret fra faldende

En af de mest almindelige hudlidelser, der står over for millioner af mennesker over hele verden, er at falde hår. Det kan være en smertefri men psykologisk smertelig lidelse. De mest almindelige årsager til faldende hår er usund kost, stress, hormonel ubalance og kemikalier (hårfarvning). Hårtab er et alvorligt problem, når du føler, at det forringer din tiltrækningskraft. Ved at anvende alle metoderne nedenfor kan du effektivt stoppe håret fra at falde.

Tilsæt mere protein til din kost. Dit hår består hovedsageligt af keratin, et fibrøst protein. Når proteinniveauer i din krop er utilstrækkelige, begynder cellerne at bryde ned, fremskynde aldringsprocessen og forårsage hurtigt hårtab. Fødevarer med højt indhold af protein omfatter bønner, fuldkornsbrød, broccoli, sojabønner (tofu) og linser. Spis disse typer mad hver dag.

Drik 3 liter vand dagligt. At drikke nok vand spyler ud skadelige bakterier og toksiner via dit urinsystem. Jo mere vand du bruger, jo mindre energi skal din krop bruge til at udskille disse stoffer. Som følge heraf vil din krop bruge mere tid til cellulær vækst, især til de tynde områder af din hud, såsom hovedbunden.

Oprethold jerniveauerne i dit blod. Tag de almindelige jerntilskud, du finder i dit lokale apotek. Elementet jern bruges af dine blodlegemer til at bringe ilt til de vitale organer i din krop. Din hovedbund har brug for og udnytter ilt til at opretholde væksten af ​​hårsækkene. Sammen med dine kosttilskud kan du forbruge fødevarer med højt indhold af jern, herunder nødder, linser, klidflager og grønne grøntsager.

Tag vitamin B6 kapsler. Denne vigtige vitamins funktion er specifik for at opretholde negle, hud og hår. Det er sikkert at tage 100 mg eller mindre. Læs altid etiketten på flasken for doseringsanvisninger. At tage for meget vitamin B6 er giftigt og fører til nerveskader.

Tal med en hudlæge, der vil se på dit hårproblem. Dermatologen kan diagnosticere årsagen til dit hårtab, såsom stress eller genetik, og kan tilbyde en løsning eller behandling, der passer til dig.

Advarsler

Du skal konsultere din læge, inden du begynder selvbehandlinger for hårtab.

Del:
Kommentarer