SĂĄdan stopper du tingling

SĂĄdan stopper du tingling

Uanset om du lider af en nervesituation, diabetes eller blot en fod, som faldt i søvn, kan du føle en irriterende prikken, som ikke stopper. Dette kan skyldes en ernæringsmæssig ubalance eller iltmangel. Eller du skal muligvis skifte din vægt for at korrigere en dårlig cirkulation i dine ben. Hvis din prikken skyldes en kronisk lidelse, bør du behandle det, før du forsøger at udbedre retsmidler til specifikke symptomer.

Ernæringsmæssige behandlinger til kiksning

Tag vitamintilskud. Ifølge DoctorNDTV kan især vitamin B12-tabletter gøre op for en fælles ernæringsmangel, der fører til prikken.

Undgå fennikel. Ifølge Natural Home Remedies kan denne plante, som hjælper diabetikere med at sænke deres blodsukker, nedsætte blodgennemstrømningen og forårsage prikkende og følelsesløshed i store doser.

Drikke urtete. Hot urtet får dit blod til at strømme og stimulerer dine nerver.

Spis spinat. Spinat sporer rensning af dit blod, som forhindrer urenheder i at pĂĄvirke dine nerver.

Drik vand. Vandspark starter dit stofskifte og bærer næringsstoffer til alle dele af din krop - herunder det berørte område.

Motion og medicinske behandlinger

Tag langsomme, dybe vejrtrækninger. Hvis iltmangel er årsagen til prikken, kan du muligvis behandle det med åndedrætsøvelser.

Massage det prikkende område. Ifølge Cure-Back-Pain.org stimulerer dette dine nerver og kan hjælpe med at genoprette den korrekte cirkulation.

Fjern eventuelt pres på det berørte område. Enhver tung vægt - som en guitar hviler på låret - vil trykke på dine nerver og kan føre til følelsesløshed og prikkende.

FĂĄ en MR. Du kan have en hjerne tilstand, der bidrager til funktionsfejl.

Del:
Kommentarer