Sådan stopper du fingre og håndfladder

Sådan stopper du fingre og håndfladder

Twitches er forårsaget af en række ufrivillige muskelspasmer. Ifølge Medline Plus er flertallet af træk ikke nogen grund til bekymring og vil generelt komme og gå og varer kun i en kort periode. Disse typer benigne træk skyldes udmattelse, overforbrug af koffeinholdige drikkevarer og stress.

Få mindst otte til 10 timers søvn hver nat. En årsag til finger og håndfladder er manglende søvn. Fange i søvn så meget som muligt ved at tage lejlighedsvis lur og forsøge at holde en regelmæssig søvnplan.

Skær ned på stresset i dit liv. Undgå stressende situationer og mennesker, når det er muligt. Træn, udfør yoga eller sidde på et roligt og behageligt sted i mindst 15 minutter om dagen for at centrere dig selv og bringe roen til dit liv.

Undgå eller reducer dit forbrug af koffeinholdige drikkevarer, herunder sodavand og kaffe. Pas på mad med skjulte høje mængder koffein, som f.eks. Chokolade.

Reducer aktiviteter, der indebærer gentagne brug af hænder og fingre. Disse omfatter skrivning, strikning eller noget andet, der kræver brug af dine hænder i lang tid.

Forbrug fødevarer, der er højt i D-vitamin. Disse omfatter fisk, mælk, svampe og æg. Sug solstrålerne op for at supplere dit D-vitaminindtag også.

Forbrug mad, der er rig på magnesium. Disse omfatter klid, solsikkefrø, hør, mandler og sojabønner.

Lad fingeren og håndfladerne være alene og tillade dem at løse sig selv. Ifølge Medline Plus vil midlertidige muskelforstyrrelser generelt ende på egen hånd og kræver ingen specielle behandlinger hjemme eller gennem en læge.

Advarsler

Tal med din læge, hvis fingre og håndfladder ikke løser efter nogle få uger eller ledsages af muskelspild, svaghed og følelsesløshed.

Del:
Kommentarer