Sådan stopper du en tredemøllebælte fra glidning

Sådan stopper du en tredemøllebælte fra glidning

Bæltet på din tredemølle er den del der roterer rundt på sin base, mens du løber på den. Dens bevægelse skal dikteres af de hastighedsindstillinger, du indtaster, men nogle gange glider en tredemøllebælte, når du løber på den, hvilket kan være farligt. Det er forårsaget af løsning af motorens remtræk, som styrer bevægelsen af ​​båndet, fordi vibrationerne af løbebåndet kan når det køres på løsne boltene, der holder motoren på plads. De fleste virksomheder, der laver løbebånd, sælger udskiftningsbælter, selvom det afhænger af, hvordan bæltet er slidt, strammer motorbæltesdrevet selv, det forhindrer det i at glide.

Sluk din løbebånd og tag den ud.

Fjern stykket der dækker din tredemølle motor ved at skrue eventuelle skruer af. Du må muligvis slå dig løbebånd på sin side.

Kig efter eventuelle fragmenter af sort gummiplast i motoren. Dette fortæller dig, at motorbæltet er slidt. Hvis gummiplast er helt fragmenteret, ved du, at motorbælte er helt nedslidt og du skal købe et nyt bælte.

Stram motorbæltet ved at skrue boltene ned, der holder motoren nede. Du kan få brug for hjælp fra en anden til at skubbe den løsne motor ned dybere ind i, hvor den sidder.

Skru boltene tilbage ind for at holde motoren i.

Tilslut din tredemølle igen og tænd den. Test bæltet med en lav hastighed uden at træde på den og langsomt øge hastigheden. Hvis bæltet roterer normalt, test det ved at gå på den. Langsomt øge hastigheden for at sikre, at den ikke glider, selv når du kører.

Del:
Kommentarer