SĂĄdan Stop Pine Fra Vorte Frysning

SĂĄdan Stop Pine Fra Vorte Frysning

Vorter er grimme hudinfektioner, der typisk opstår på hænder, fødder eller kønsorganer. En af de mest almindelige måder at slippe af med vorter er ved at fryse dem, enten ved at gå til en læge eller ved at bruge en over-the-counter behandling, du kan anvende selv. Fordelen ved at have vorter indefrosset på lægehuset er, at du vil se resultater hurtigere. Men som din hud begynder at optøbe efter denne behandling, kan det være smertefuldt. At vide, hvordan man skal tage sig af denne smerte i forvejen, vil sikre en meget bedre oplevelse under behandlingen.

Tag 800 mg ibuprofen ca. en time, før du har fugtet dine vorter, og tag endnu 800 mg tre til fire timer senere, hvis du stadig har smerter. Den maksimale dosis af ibuprofen en voksen skal tage på et tidspunkt er 800 mg, og ingen bør tage mere end 3200 mg på en dag. Over-the-counter Motrin kommer normalt i 200 mg tabletter.

Hvis du er kvinde, skal du ikke gøre din cryokirurgi udnævnelse for ugen før eller i ugen af ​​din periode. Kvinder har en tendens til at have en større følsomhed overfor smerte i løbet af denne tid.

Anmod om at din læge bruger en bedøvelsescreme på det område, du har frosset. Kryokirurgi indebærer brug af flydende kvælstof for hurtigt at fryse vorterne og vævet rundt om det, og smerten vil indstille som vævet begynder at frigøre sig. Numbing området på forhånd bør tage sig af øjeblikkelig ubehag.

Forvirre dine vorter, og det kan medvirke til at reducere antallet af gange, du bliver nødt til at besøge lægen for at ødelægge vorterne. To uger før kryokirurgi begynder at anvende en over-the-counter 17 procent salicylsyre gel til dine vorter om natten. Dæk dem med en 40 procent salicylsyrepude, mens du sover. Når du går ind for kirurgi, vil du svække det øverste lag af vorten, og lægen kan komme ind og fryse roten.

Overvej alternative metoder til vortefjernelse, hvis du ikke vil opleve smerten ved at få dem frosset væk. Salicylsyre er effektiv og sælges over disken, selv om det virker langsommere end kryokirurgi. Ved at dække vorten med tape i to eller tre uger vil det forsvinde, og der er også medicinerede puder lavet specielt til behandling af vorter. I nogle tilfælde findes der laser- og kirurgisk behandling.

Del:
Kommentarer