SĂĄdan Stop Hyppig Urination

SĂĄdan Stop Hyppig Urination

Hyppig vandladning er et almindeligt symptom på mere alvorlige helbredstilstande, herunder blæreinfektion, urinvejsinfektion, bækkenbetændelsessygdomme og venerale sygdomme, som alle kan føre til komplikationer og bør diagnosticeres og behandles tidligt af professionelle lægehjælpeleverandører. Men hyppig vandladning kan også påvirke raske individer. Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan man stopper hyppig vandladning for generelt sunde mennesker ved at forbedre kvaliteten af ​​væskeforbruget, berolige en overaktiv blære med urter og frugter og styrke bekkenmusklerne med motion.

Fjern al koffein fra din kost. Stop med at drikke grøn te, sort te, kaffe og sodavand, der indeholder koffein. Koffein er en kraftig diuretikum, der suger væsker ud af dine celler og stimulerer direkte vandladning. Uden koffein vil du ikke føle sig som dehydreret, og dit samlede væskeindtag vil falde.

Udskift alle koffeinholdige drikkevarer med helt naturlige frugt smoothies, frugtsaft, urtete eller hele frugter. Kroppen kan bruge fugt og væske fra frugt og naturlige kilder mere effektivt end det kan drikke vand og fremstillede drikkevarer, fordi naturlige fugtkilder generelt har mere biotilgængelige molekylstørrelser (mindre og lettere at absorbere) og indeholder bedre elektrolyt- og næringsprofiler. Prøv at spise en mandarin orange i stedet for at gå til den sodavand, når du tørster.

Drikke tranebærsaft og tag tranebærekstrakt til tone og rens dit urinsystem og hjælpe med at fjerne mindre inflammation. En overvækst af bakterier i dit urinsystem kan ikke forårsage sygdom, men kan stimulere blæren til at overreagere. Tranebær er en kraftfuld naturlig rensning til den menneskelige blære og bækkenorganer, herunder reproduktive organer, der kan forbedre din hyppige vandladning.

Tilsæt horsetail ekstrakt til din kost. Horsetail er en naturlig blære tonic, og tager denne urt vil forbedre det generelle sundhed i dit urinsystem.

Gøre kegler Kegel øvelser udføres ved at klemme dine skælder og lavere bækken muskler sammen så tæt som muligt i mindst 10 sekunder, frigive og derefter klemme igen. Den nemmeste måde at starte er at bevidst stoppe vandladningen midt i kroppen, tæl til 10, og genoptage urinstrømmen. Du kan også øve denne øvelse uden for badeværelset, eller hvor som helst og hvor som helst du vil, så længe du vil, for at styrke bækkenmusklerne og øge kontrollen over vandladning.

Tips

Hvis du er gravid, er hyppig vandladning svært at stoppe på grund af det pres, livmoderen udøver på din blære. Pointerne i denne artikel vil hjælpe, især Kegel øvelserne.

Advarsler

Denne artikel er ikke beregnet til at være lægehjælp, der diagnosticerer, forhindrer eller behandler medicinske tilstande og sygdomme. Kontroller tegn på sygdom, og kontakt din læge og læge.

Del:
Kommentarer