SĂĄdan Stop Foot Cramps

SĂĄdan Stop Foot Cramps

Fodkramper kan være yderst smertefuldt og kan forekomme, når du mindst forventer dem. Ofte forårsager de at bue på din fod krøller eller kan splitte tæerne i en akavet vinkel og er resultatet af dårlig cirkulation, dehydrering, ernæringsmæssige mangel og andre medicinske årsager. Ved at følge trinene nedenfor kan du lære at behandle og stoppe fodkramper hurtigt.

Massage din fod i 10 til 15 minutter gennem fodens bue og mellem dine tæer. Fokuser på de områder, der kramper mest alvorligt, men ikke forsøm resten af ​​foden. Målet med at massere hele din fod er at stimulere blodcirkulationen og stoppe muskelspasmerne, der forårsager fodkramper.

Gå i 5 minutter efter at du har masseret din fod. Dette bør forhindre, at krampen vender tilbage ved at stimulere cirkulationen til området. Gentag trin 1 og trin 2, hvis krampen vender tilbage

Tilsæt din diæt med kalium, magnesium, calcium og zink. En mangel på nogen af ​​disse næringsstoffer i din krop kan få dine muskler til at indgå og forårsage spasmer i din fod.

Drik mere vand. Dehydrering kan forårsage muskler til kramper og spam. Hvis du ikke kan lide vand, prøv juice eller sportsdrikke til at genoprette balancen af ​​væsker i din krop.

Påfør en menthol patch eller menthol creme til din kalv. Fodkramper kommer ikke altid fra fødderne, og kan starte i kalvemuskelen. Menthol patches og cremer kan stoppe muskelsammentrækningen og slappe af muskelen.

Planlæg en aftale med din læge, hvis dine kramper forekommer ofte eller vil ikke stoppe. Dette kan indikere en underliggende tilstand som for eksempel elektrolyt ubalance, dehydrering, dårlig cirkulation og diabetes.

Tips

Brug en lotion, der indeholder mentol eller eukalyptus, mens du masserer din fod. Begge disse ingredienser kan stimulere omsætning og lindre årsagen til fodkramper. Hvis du har på sko, når en fodkramper opstår og ikke kan fjerne dem, skal du gå en kort tur, hvis det er muligt. I nogle situationer (som på arbejde) er dette måske ikke en mulighed. I stedet forsøger du at tigte dine tæer inde i din sko for at stoppe fodkramperne. Dette kan ikke være den bedste eller hurtigste løsning på problemet, men wiggling dine tæer vil stimulere cirkulation i din fod, som kan lindre krampen.

Advarsler

Træk ikke din fod eller kælv i modsat retning af krampen. Dette kan gøre muskelspasmerne forårsager mundkrampen værre.

Del:
Kommentarer