Sådan Stop Feeling Hungry hele tiden

Sådan Stop Feeling Hungry hele tiden

At være sulten hele tiden er meget almindelig, og der er masser af løsninger foreslået at imødegå det. Nogle af disse retsmidler er sunde, men nogle er helt latterlige. Må ikke falde for vanvittige ideer og svindel ved at uddanne dig selv om kemi bag at føle sig sulten. Her er en meget forenklet forklaring på den. Når dit blodsukker falder for lavt, begynder du at føle dig sulten. Når du spiser, begynder din bugspytkirtlen at producere insulin, som regulerer blodsukkerniveauet ved at gøre kroppens celler til at absorbere og bruge glucose. Når du spiser forarbejdede fødevarer, brydes de meget hurtigt ned af kroppen, og det forvirrer din bugspytkirtlen, der gør det overproduceret insulin og bruger alt sukker i blodet meget hurtigt. Dermed falder dit blodsukker for lavt igen, og du bliver sulten igen. Når du har for meget insulin i blodet, vil dine fedtceller ikke frigøre fedt, der skal bruges som brændstof, og du vil derfor ikke brænde noget fedt og holde dig sulten. Forhåbentlig forklarer dette, hvorfor du måske er sulten en time efter en binge hos Burger King eller efter at have gorged på en æske med donuts. For at holde op med at blive sulten hele tiden, overvej at ændre dine spisevaner som beskrevet nedenfor.

Stop med at spise forarbejdede fødevarer. Skift til fuldkornsprodukter, brød og pasta. Wholegrains er de gode carbs, fordi din krop bryder dem langsomt og skaber en langsom, stabil strøm af sukker. Din bugspytkirtlen frigiver insulin langsomt, og du føler dig ikke sulten. Når du har normale niveauer af insulin i dit blod, kan dine fedtceller desuden frigive fedt til brug som brændstof, og du kan tabe sig.

Giv op sukkerholdige drikkevarer. Det omfatter sodavand, frugtsaft samt sødet te eller kaffe. At vide hvad du ved nu, du ikke vil have for meget sukker i dit blod, gør du? Drik vand eller usødet te i stedet. Det kan være svært ved starten, men du bliver vant til det snart. I stedet for frugtsaft skal du spise hele frugt. Din krop skal arbejde hårdere for at bryde hele frugten ned i forhold til frugtsaft og forårsager derfor ikke den frygtede spids af insulinniveauerne, der får dig til at føle sig sulten.

Undgå fedtfattige produkter med højt sukkerindhold. Disse vil ikke kun hjælpe dig med at tabe sig, men vil holde dig sulten! Giv op frosne sorbet, fedtfattige (men søde) granola barer osv. Den eneste fødevaregruppe, som du bør spise den fede version af, er mejeri.

Undgå slik - mens det måske var indlysende, det måtte siges! Har et stykke mørk chokolade eller et stykke af din yndlings kage nu og da, skal du bare ikke spise donuts til morgenmad.

Spis små sunde måltider ofte. 5-6 måltider med 250-300 kalorier vil holde dig følt fuld og energisk, og vil hjælpe dig med at tabe sig.

Distraherer dig selv fra at tænke på mad. Dette kan være særligt svært, hvis du lige har startet en (forhåbentlig sund) diæt, fordi du forsøger at planlægge alle måltider, men prøv at skabe nogle aktiviteter, der vil holde øje med dig. Tag en ny hobby eller noget op.

Sammenfattende, bare i tilfælde af at du ikke har fanget på endnu - lær at undgå højt sukkerindhold fødevarer og få travlt, så du ikke har tid tænke på mad for meget. Du skal spise sundt for ikke at føle sig sulten hele tiden! Uddann dig selv om de gode og dårlige carbs samt gode og dårlige fedtstoffer, og du vil kunne træffe gode valg.

Tips

Mens jeg ikke går ind for, at du går på South Beach-diæt, er det værd at læse om det, fordi det forklarer sund kost meget godt.

Del:
Kommentarer