SĂĄdan Stop en tandpine straks

SĂĄdan Stop en tandpine straks

Tandforfald og infektioner kan medføre tandpine. Og mens mange mennesker besøger deres tandlæge for at finde årsagen til tandpine, søger de også måder at modtage øjeblikkelig lindring til deres udnævnelse. Flere teknikker kan hjælpe med at afhjælpe tand smerte hurtigt. Brug et par metoder til at stoppe smerten, indtil du kan se en tandlæge.

Fjern mad, der sidder fast mellem tænderne. En tandpine kan udvikle sig efter at have spist på grund af at mad sidder fast mellem tænderne. Floss efter måltider for at fjerne mad, der forårsager irritation og stoppe tandpine.

Løs en smertestillende tablet i din mund. Tag en ibuprofen eller aspirin med vand til straks kedelig smerte fra tandpine. Tag medicin som anvist. Placer ikke medicin direkte på tand.

Numb smerte med et antiseptisk middel. Modtag øjeblikkelig lindring af tandpine ved dabbing oral antiseptisk på en bomuldspindel, og dabbing bomuldsstubben på den irriterede tand.

Brug is. Hvis antiseptisk ikke er tilgængelig, læg en isterning indpakket i en klud mod kinden tættest på tandpine for at hjælpe dumme smerten og dumme smerten. Fjern isen efter 15 minutter og gentag op til fire gange om dagen.

Del:
Kommentarer