Sådan Stop DHT Naturligvis

Sådan Stop DHT Naturligvis

Den øgede produktion af metabolitten dihydrotestosteron (DHT) er hovedårsagen til de fleste mænds hårtab. DHT opstår, når hudens og hovedbundens enzymer kommer i kontakt med testosteron. Når dette sker, afbrydes hårvækstcyklusen, og der sendes ukorrekte signaler til hjernen. Hårsækkene krymper derefter og får håret til at falde ud. Der er flere måder at naturligt reducere DHT-produktion.

Tag grønte te kapsler. Grøn te indeholder catechiner og flavonoler, der kan reducere DHT og kolesterol. Tag to tabletter en time før måltider for maksimal effekt. Effekten af ​​en grøn te tablet er lig med syv kopper grøn te.

Spis masser af sojabønner. Sojabønner indeholder de organiske forbindelser isoflavoner, der forhindrer overproduktionen af ​​DHT. Tofu har det højeste antal isoflavoner. Forbruge mindst fire tofu retter om ugen.

Påfør pumpeolie til din hovedbund inden sengetid i to til fire måneder. Når den anvendes generøst til hovedbunden, stopper denne olie produktionen af ​​DHT. Det hæmmer også DHT gennem leveren.

Tag nudletabletter dagligt. Bortset fra det helbredende egenskaber reducerer denne urt DHT og tykker håret. Nettle kan efterlade en bitter smag i munden, så drik altid to glas vand med hver tablet.

Tag så palmetto kapsler to gange dagligt. Saw palmetto forhindrer DHT i at danne og tillader flere proteiner at trænge ind i hårsækkene, hvilket resulterer i tykkere hår.

Del:
Kommentarer