Sådan Stop Blødning af blødninger

Sådan Stop Blødning af blødninger

Hæmorider er smertefulde, hævede åre i din anus. Nogle kan behandles med succes med over-the-counter produkter. De kan bløde på grund af svage vene vægge, forstoppelse, sidder for længe, ​​for meget koffein eller alkohol eller graviditet. Hæmorider, der brister og bløder er mere alvorlige og kan kræve lægehjælp. Men nogle hjemmebehandlinger, der kan være nyttige.

Påfør heksehasel, aloe vera juice eller æblecidereddike til hæmoriderne med en blød ren pude. Disse astringents hjælper med at stoppe blødningen og forhindre infektion.

Påfør en ispakning for at hjælpe med at reducere hævelse og betændelse samt lindre smerte. Påfør is i 15 minutter, og fjern den derefter i 15 minutter. Gør dette flere gange om dagen efter behov.

Påfør neem olie for at holde dit analområde blødt og elastisk. Neem olie, der kommer fra et træ i Indien, bruges ofte til hudproblemer.

Påfør hemorrhoidcreme for at reducere hævelse og betændelse, helst med et bedøvelsesmiddel til at lindre kløe, brænding og smerte.

Brug engangs babyservietter, når du har en afføring, for at gøre dig mere forsigtig end med toiletpapir.

Sid på en hæmorhodepude --- en doughnutformet pude --- for at lette trykket på dine hæmorider.

Tips

Undgå kulsyreholdige og koffeinholdige drikkevarer, citrusfrugter og saft og alkohol, da de kan sænke pH-balancen i dine afføring.

Inkluder højfibre fødevarer i din kost for at undgå forstoppelse.

Drik rigeligt med vand og andre væsker.

Undgå at sidde på hårde overflader i lange perioder.

Advarsler

Hvis du fortsat har problemer med hæmorider, især blødning, skal du konsultere en læge.

Del:
Kommentarer