SĂĄdan Stop Acid Reflux uden stoffer

SĂĄdan Stop Acid Reflux uden stoffer

Der er måder at du kan stoppe sur reflux uden at skulle tage over disken eller receptpligtige lægemidler. Der er mange lægemidler på markedet til behandling af denne tilstand, men hvis du kender nogle få enkle trin, behøver du ikke medicin til behandling af denne tilstand. Denne artikel vil skitsere hvordan man stopper syre refluks uden at skulle tage nogen form for medicin.

Det første skridt til at stoppe sur reflux uden medicin er at undgå alkohol. Drikkealkohol vil øge udskillelsen af ​​syre i maven og kan udløse sur reflux.

Det andet skridt til at stoppe sur reflux uden medicin er at undgå at spise store måltider. I stedet for at spise store måltider, spis flere mindre måltider i løbet af dagen. Når du spiser mindre måltider, vil din mave have tilstrækkelig kapacitet til fordøjelsen og vil ikke producere overdreven syre i maven, der kan forårsage sur reflux.

Det tredje skridt til at stoppe sur reflux uden medicin er at undgå at ligge i mindst 30 minutter efter et måltid. Hvis du lægger dig inden for 30 minutter af et måltid, kan syren i maven komme tilbage op i din spiserør, der forårsager sur reflux.

Det fjerde trin er at inkludere fødevarer i din kost, der er rige på komplekse kulhydrater. Komplekse kulhydrater som fuldkornsbrød og fuldkornspasta kan absorbere syre i maven, så der er en mindre mængde, der kan forårsage sur reflux.

Det sidste skridt til at stoppe sur reflux er at tabe sig. Personer, der er overvægtige, kan have problemer med sur refluks. Hvis du er overvægtig og lider af sur reflux, kan dette være et direkte resultat af at bære overdreven vægt. Ved at miste 5-8% af din samlede kropsvægt kan du forbedre din syre reflux tilstand.

Tips

Brug tipsene i denne artikel til at stoppe sur reflux uden at tage medicin.

Del:
Kommentarer