Sådan støder du på en Ruger 10/22 med et elastikbånd

Sådan støder du på en Ruger 10/22 med et elastikbånd

Det civile ejerskab af automatiske maskingeværer er blevet styret tæt af den føderale regering siden 1934. Halvautomatiske skydevåben, der brænder en kugle med hver separat triggertræk, er let tilgængelige og er den mest almindelige form for gevær. En Ruger 10/22 brænder.22LR, og dens magasin rummer 10 runder, med en ekstra i kammeret. Udvidede blade, der holder op til 30 runder, er tilgængelige. Mekaniske modifikationer for at omdanne det til et automatisk rifle er en føderal forbrydelse, men ved at bruge et gummibånd til at simulere en automatisk følelse ved støddæmpning eller trækker udløseren fremad hurtigere, end den normalt ville rejse, er lovlig.

Trin 1

Anbring et udvidet magasin i brønden lige foran trækhuset.

Trin 2

Placer den ene ende af gummibåndet på bagsiden af ​​udløseren og træk den fremad i det udvidede magasin. Bandet skal holde spændingen på udløseren og trække den fremad.

Trin 3

Hæv riflen til din skulder og ild normalt. Lad fingeren stå i skydepositionen, og tag rifflen væk fra dig med venstre hånd. Triggeren skal straks snappe tilbage, så trækeren bliver tvunget tilbage i brændepositionen ved at presse det mod tryk på din finger.

Del:
Kommentarer