Sådan steges uden olie

Sådan steges uden olie

Hvis du har lavt fedtindhold, ønsker et lavt kalorieindhold eller vil simpelthen spise sundt, så vil du stege uden olie.

Der er forskellige måder at stege uden olie. Læs trinene herunder for at bestemme den metode, der fungerer bedst for dig.

Brug madlavning i stedet for olie. Madlavning er normalt meget lavt kalorieindhold, og du har kun brug for meget lidt af det for at holde mad fra at holde fast i stegepanden.

Få en god non-stick pande til at stege med. Du kan stege uden olie eller stege med næsten ingen olie, hvis du har en rigtig god stegepande, og du bruger en høj flamme. En rigtig god stegepande, der ikke har ridser, er en god investering, hvis du vil spare på kalorier fra olie.

Få en ny stegepande. Selvom du ikke vil købe en rigtig god stekepande, kan du bare få en rabat eller lavpris stegepande. Når stegepander er nye, har de en tendens til at have mindre ridser, hvilket betyder at du skal bruge mindre olie til at stege med. Kig op stegepander på internettet - du kan blive overrasket over, hvor billig nogle af dem er.

Brug et par dråber væske i stedet for olie - Du kan kun tilføje et par dråber væske i stedet for olie før stegning, så fødevaren ikke holder fast. Du kan bruge almindeligt vand, eller du kan opleve det lidt som at bruge suppe bouillon til kød eller grøntsager og bruge frugtjuice til at spise sød mad.

Bages i stedet for at stege - Bare fordi en opskrift siger at stege, betyder ikke, at du ikke kan bage i stedet. Prøv at lægge lidt mad i ovnen og se, hvordan det viser sig. Sæt voks eller pergamentpapir nedenunder med et par dråber vand, så det ikke holder fast. Sprøj også et par dråber vand på toppen af ​​fødevaren, så det ikke tørrer ud. Afhængigt af fødevaren vil du måske dække for at bevare fugt.

Få en sandwich maker - En sandwich maker er god til mange andre ting end blot sandwich. Du kan "stege" uden olie mange fødevarer i sandwich maker, herunder pandekager, æg, hotdogs, tynde hamburgere osv. Dette fungerer godt for fødevarer, der ikke er for tykke og ikke tager for lang tid at lave mad. Du kan linse sandwichmageren med vokspapir for nem oprydning. Der er mange designs af sandwich beslutningstagere. Søg efter dem online, og du vil se, at der er mange stilarter at vælge imellem. De få dollars, der investeres i sandwichproducenter, er en meget god investering, fordi de giver dig mulighed for at stege uden olie.

Tips

Test hver mad individuelt, da hver er anderledes

Del:
Kommentarer