Sådan starter du en Softball League

Sådan starter du en Softball League

Oprettelse af en softball-liga er en måde at skabe større følelse af samarbejde og højere moral på kontoret. For en sports liga er softball et godt valg, fordi det er en sport, som folk med en bred vifte af atletiske færdigheder kan nyde.

Afstemning kolleger for deres interesse, før du begynder at planlægge ligaen. Tal med alle, så du forstår den overordnede interesse for at danne en softball liga.

Opsæt ideen med ledelsen og understrege, at en rekreativ softball-liga er en god måde at fremme teamwork og skabe moral i virksomheden. Lad dem vide graden af ​​interesse i virksomheden. Du kan muligvis få nogle midler til ligaen.

Bestem hvordan du strukturerer din softball liga. Hvis du arbejder hos et stort firma, kan forskellige afdelinger fungere som individuelle softballhold, så du kan spille imod hinanden. Hvis din virksomhed er lille, skal du finde andre små virksomheder at spille imod.

Rekruttere et par kollegaer til at arbejde sammen med dig på softball-udvalget. En enkelt person kan ikke starte en softball liga, fordi der er for meget arbejde at gøre og for mange beslutninger at gøre.

Opret reglerne med de andre softball-udvalgsmedlemmer. Bestem, hvor mange mennesker der skal være på hvert hold, og om man skal spille slow-pitch eller quick-pitch softball. Overvej også hvor ofte holdene skal spille, og om de skal konkurrere internt eller mod andre virksomheder. Beslut også om præmier eller trofæer skal være involveret.

Undersøg omkostninger og udstyr. Find ud af, om nogen i virksomheden har softballudstyr til at donere. Hvis ikke, skal du købe nyt udstyr. En billig T-shirt med et firma-inspireret logo gør en god uniform, at hver deltager kan købe sig selv. Se om du skal betale for at spille softball på et lokalt felt, eller hvis du bare skal reservere pladsen. Opkræv deltagerne i softball liga et fast gebyr for at dække eventuelle omkostninger, som ligaen måtte medføre.

Hold et organisatorisk møde efter arbejde, og inviter alle, der er interesseret i softball. På mødet forklare regler og gebyrer, og lad folk vide, hvor ofte de skal spille. Tilmeld folk til hold på mødet.

Arranger spil mellem dine interne hold eller kontakt andre små virksomheder med softball ligaer og oprette spil.

Del:
Kommentarer