Sådan starter du en fodboldhold

Sådan starter du en fodboldhold

Der er langt mere at starte et fodboldhold end blot at rekruttere et hold af spillere for at ramme banen. Start med at spørge dig selv en række spørgsmål, som vil hjælpe dig med at danne holdet. Vil du være med i en liga? Hvis ja, er der specifikke regler, som du skal være bekendt med? Har du til hensigt at træne det nye hold eller udpege en coach eller leder til at overvåge ting? Har du adgang til det udstyr og de faciliteter, du har brug for til praksis og spil? Besvar disse spørgsmål, og du vil være på vej til at starte et hold.

Rekruttere mindst 11 spillere for at udfylde de 11 startpositioner for et fodboldhold, idet du husker at du sandsynligvis vil have mindst en eller to sikkerhedskopier til hver positionsgruppe på banen. Det samlede antal spillere, der er tilladt på dit hold, varierer afhængigt af din liga, men i vil generelt have mindst 15 spillere, så du har erstatninger til, når startere bliver trætte, sårede, syge eller ikke kan gøre det til et spil.

Find en solid, dedikeret målmand samt en dygtig backup til den position. Gode ​​målmænd er ikke altid let at komme forbi, og du kan have svært ved at konvertere en spiller fra en anden position til en serviceværdig målmand.

Find ud af om du har brug for en træner til det nye hold, og hvis det er tilfældet, søg en person med coaching og / eller spilleoplevelse, er velorganiseret og er en god leder. Prøv lokale fodboldklubber og kør reklamer online eller i din lokale avis for at finde en kvalificeret træner.

Tilmeld dig en liga, hvor dit nye hold vil konkurrere. Det kan være nødvendigt at gøre dette flere måneder før starten af ​​den kommende sæson, så planlæg dig for at sikre dit hold kommer ind.

Sikre de rette faciliteter, som dit hold kan øve på. Hvis du ikke kan få adgang til et fuldt fodboldfelt med standardmål, kan du komme ved at øve på et bredt åbent felt ved hjælp af kegler til målmarkører.

Indsamle det nødvendige udstyr til at holde ordentlig praksis for dit hold. I det mindste skal du bruge fodboldkugler og kegler til fodboldøvelser. Individuelle spillere er generelt ansvarlige for fodboldklubber og shin guards, men sørg for at dine spillere alle har adgang til dette gear, så du kan begynde.

Del:
Kommentarer