SÃ¥dan spyles farlig plaque fra dine arterier

SÃ¥dan spyles farlig plaque fra dine arterier

Højt kolesterol kan true dit liv. Høje niveauer af kolesterol i blodet kan resultere i akkumulering af plaque i dine arterier. Pladen får arterierne til at blive smalere og forhindre den normale blodstrøm. Denne tilstand er kendt som aterosklerose, og det forårsager koronar hjertesygdom, hjerteslag, hjerteanfald og angina. Du kan skylle farlig plaque fra dine arterier gennem livsstilsændring og korrekt ernæring. Du kan også bruge tilskud som hvidløg og hawthorne for at hjælpe med at styrke og regulere hjertet.

Køb hvidløg og hawthorne fra din lokale sundheds mad eller vitamin butik. George Washington University School of Medicine udførte en undersøgelse af 78 patienter med hjertesvigt givet hawthorne, der resulterede i øget arbejdskapacitet og nedsatte symptomer på en og to måneder. Universitetet studerede også hvidløg og fandt ud af, at urten forårsagede mere aortaelasticitet og hæmmer blodpladeaggregering i humant blod.

Tage kosttilskudene oralt som anvist for at hjælpe med at styrke hjertet og rense pladen. De fleste kosttilskud skal tages rutinemæssigt over en længere periode for at have en varig virkning. Assort og ordne dine hvidløg og hawthorne kosttilskud i en 7-dages pille boks for at minde dig om at tage dem.

Start en øvelsesrutine, der involverer vægt træning og kardiovaskulære aktiviteter. At droppe dit kropsmasseindeks til et rimeligt antal vil hjælpe dit hjerte. Øvelse fremmer hurtigere pumpning af dit blod, som virker som en cirkulationsflush, der langsomt kan slippe af med plaque fra arterievæggene.

Konsulter en ernæringsekspert og start en kost med lavt indhold af fedtstoffer og sukkerarter med vægt på frugt, grøntsager og komplekse kulhydrater. Fokus på at opnå sunde fedtstoffer som monoumættede fedtsyrer fra oliven, jordnødde, mandel og avocado olier og flerumættede fedtsyrer som Omega 6 i majs, saflor, solsikkeolie og sojabønneolier. Enumættede fedtsyrer sænker totalt kolesterol og dårlig kolesterol eller LDL, samtidig med at det øger det gode kolesterol eller HDL. Flerumættede fedtsyrer sænker totalt kolesterol og LDL-kolesterol.

Tips

Få familie og venner til at motivere dig til at ændre dine livsstilsvaner. Slip af alt junk og forarbejdede fødevarer fra dit hus.

Advarsler

Rådfør dig med en plantelæge eller læge inden brug af kosttilskud.

Del:
Kommentarer