Sådan sprækker du din ryg som en kiropraktor

Sådan sprækker du din ryg som en kiropraktor

Efter en lang arbejdsdag kan ryggen være stiv og ofte i smerte. En kiropraktor kan hjælpe med dette, men en aftale er ofte dyr og er ikke altid dækket af forsikring. Derfor vil du måske lære nogle få teknikker til at knække din ryg på egen hånd. Hvis du gør det, kan du lindre ryggenes stivhed og smerte.

Stå lige op og løft dine hænder højt over hovedet, med dine hænder grasp den modsatte arm ved albuen. Skub brystet fremad og lænet baglæns. Dette hjælper med at frigøre hele ryggen og hjælper også med at strække musklerne ud.

Sid i en stol og hold din underkrop perfekt. Hold dine fødder på jorden. Drej sig bag dig selv og prøv at tage fat på stolen tilbage. Drej rundt på den modsatte måde for at knække resten af ​​ryggen.

Stå op og krydse dine arme foran brystet som om du giver dig et kram. Forlæng hver arm til den modsatte skulder. Prøv at flytte fingrene tættere på skulderbladene, indtil du ikke længere kan gøre det. Du bør føle toppen af ​​din ryg revne.

Lig på gulvet, så ryggen er flad på jorden. Flyt dine hænder bag hovedet. Stret dine benmuskler ud og tag et dybt indånding i, så ud. Du kan bare frigive dit åndedræt.

Advarsler

Forvridning for langt under udførelse af et af disse trin kan medføre forøget rygproblemer. Hvis du ikke er fysisk egnet, skal du kontakte din kiropraktor, før du forsøger at knække din egen ryg.

Del:
Kommentarer