Sådan sprækker du den øverste del af ryggen

Sådan sprækker du den øverste del af ryggen

Sådan sprækker du den øverste del af ryggen. Rygsmerter berører millioner og millioner af amerikanere. Mesteparten af ​​tiden er rygsmerter skyldig, men i mange tilfælde lider også rygsmerter. Stramme muskler og misalignerede hvirvler mellem skulderbladene kan føre til ubehag i øvre del af ryggen. For midlertidig lindring kan du prøve at knække din øvre ryg selv.

Stretch og løsne musklerne i din øvre ryg. Løft dine arme over hovedet, rul dine skuldre og løsn dine nakke muskler. Har nogen massage det øverste rygområde, hvis det er muligt. Det er lettere at knække din øvre ryg, hvis dine muskler ikke er stramme.

Stå eller sidde så lige som muligt. Træk dine skuldre tilbage, som om du forsøger at få dine skulderbladene til at berøre.

Placer dine hænder på ryggen så højt som muligt. Jo tættere dine hænder er at være mellem dine skulderblade, desto bedre.

Skub på ryggen mens du læner dig tilbage og trækker dine skulderblade sammen. Du kan måske høre et par små popping lyde. Hvis det er tilfældet, har du med held revnet din øvre ryg.

Tips

Læg facedown på gulvet og få nogen til at trykke på din øvre ryg mellem dine skulderblade, hvis det er muligt. Tag en dyb indånding og ånder ud, som personen skubber ned på ryggen. Dette er en fantastisk måde at knække din øvre ryg. Slap af og prøv igen efter flere minutter, hvis du ikke får en revne ved første forsøg. Stop efter et par forsøg, hvis din øvre ryg ikke vil knække.

Advarsler

Du må ikke overextender dine muskler eller knække din øvre ryg for ofte. Det kan føre til skade. Ikke ignorere konstante øvre rygsmerter - søg medicinsk eller kiropraktisk opmærksomhed.

Del:
Kommentarer