SÃ¥dan springer du i Spinning klasse

SÃ¥dan springer du i Spinning klasse

Spinning er et aerob program udviklet af Johnathan Goldberg, der udnytter intervalltræning. Denne type træning veksler perioder med højintensiv træning med perioder med genopretning. Spindeprogrammet anvender fem kernebevægelser: Siddende fladt, siddende klatring, stående fladt, stående klatre og hopper. Hopper bruger især en kombination af siddende og stående stillinger for at forbedre styrke og balance.

Udfør den siddende flade kernebevægelse. Sæt fladt på den stationære cykel og læg hænderne på position 1 (i midten af ​​håndtagene) eller placer to (inde i styrets opadgående kurve). Kør med en kadence på 80 til 110 omdrejninger pr. Minut.

Gør den stående flade kernebevægelse. Stå fladt på den stationære cykel og læg hænderne i position to, som er inde i styrets opadgående kurve. Fortsæt med at køre i et tempo på 80 til 110 omdr./min.

Alternativ mellem de siddende flade og stående flade kernebevægelser i hurtig rækkefølge for at udføre spring. Hold dine hænder i position to og fortsæt med at køre ved en kadence på 80 til 110 omdr./min.

Del:
Kommentarer