Sådan spot fysiske tegn på narkotikamisbrug såsom mørke cirkler rundt om øjnene

Sådan spot fysiske tegn på narkotikamisbrug såsom mørke cirkler rundt om øjnene

De fleste mennesker, der lider af afhængighedsforsøg for at skjule deres vane. Når afhængighedslinjen bliver krydset i misbrug, er tegnene på, at noget er meget forkert, mere tydeligt synligt. Tegnene på misbrug kan variere, afhængigt af hvilken type lægemiddel personen misbruger. Tegnene kan eller måske ikke vises på samme tid. Men der er nogle tegn til at passe på, hvis du har mistanke om narkotikamisbrug.

Sådan spot fysiske tegn på narkotikamisbrug

Kig ind i personens øjne. Telltale tegn på stofmisbrug omfatter dilaterede elever og / eller røde, vandige eller blodsygdomme. Øjnene kunne være bløde og har mørke cirkler på grund af hyperaktivitet og manglende evne til at sove eller hvile på grund af misbrug.

Tag et kig på personens arme. Et fælles fysisk tegn på stofmisbrug er injektionssteder. Normalt fundet på armene, disse er nemme at gemme sig med tøj. En person, der forsøger at skjule injektionsmærker, vil sandsynligvis have mange baggy, løs, langærmet tøj.

Undersøg personens vægt. Har han pludselig vundet eller tabt sig? Vores evne til at få eller tabe sig er stærkt bundet i vores følelser og stressniveauer. Narkotikamisbrug kan ændre disse niveauer dramatisk.

Føl personens hænder. Koldt, klammede hænder kan være tegn på stofmisbrug, som det kan ryste eller ryste.

Del:
Kommentarer