Sådan spændes en Tyrkiet hals med Facial Yoga

Sådan spændes en Tyrkiet hals med Facial Yoga

Ligegyldigt hvad din alder, ansigts yoga kan hjælpe dig med at opnå et sundt, ungdommeligt udseende. Enkle modstandsøvelser kan tone de forskellige muskler i ansigt og nakke. Den løse hud under hagen er et almindeligt problem blandt mange, der søger operation for at lindre en "kalkunhals." Glem operation og brug ansigts yoga til en strammere, fastere kæbe linje.

Frown fra dit udvidede smil. Luk dine øjne og pucker dine læber. Hold dette stramt i 10 sekunder.

Pung dine læber som om at kysse med dit hoved tilbage og stirre i loftet. Udvid din hage og bring den tilbage til en regelmæssig kysseposition 10 gange. Gør dette 50 gange om dagen.

Træk din læbe ned over overlæben. Samtidig smiler og strækker din hage i en opadgående bevægelse. Hold i 10 sekunder og gentag fem gange.

Hold din mund som om du fløjter. Skub dine forfulgte læber foran dig så langt væk fra dit ansigt som muligt, og skubbe din kæbe fremad. Holding i 10 sekunder gentages tre gange.

Læg dit hoved tilbage med et opadgående blik. Placer tre fingre på midten af ​​panden. Brug let modstand, træk hovedet frem og tilbage til en neutral position. Gentag 15 gange.

Stå med nakke og hoved i en neutral position. Slap af dit ansigt og hold dine tænder adskilt, men din mund er lukket. Flyt din kæbe fremad og hold den i 10 sekunder, og slip derefter. Gør dette 10 gange. Følg tre sæt med 10 hurtige versioner af denne øvelse uden at holde.

Del:
Kommentarer