Sådan Spin en Bowling Ball

Sådan Spin en Bowling Ball

Ved bowling er en vigtig færdighed evnen til at spinde eller bøje bolden. Ved at kaste bolden med spin, kan du konsekvent slå lommen, hvilket er området mellem de to forreste stifter. At ramme lommen betyder flere strejker og let konvertible reservedele, der øger din score. Mens metoden til at kaste en spin ball er relativt enkel, kan det tage en masse øvelse, før du er komfortabel med bevægelsen og kan smide det konsekvent.

Vælg en bold, der passer til din hånd. Vælg en bold, du kan greb komfortabelt, og hvorfra du kan fjerne fingrene fra hullerne. Invester om muligt i en reaktiv harpiks eller urethanskugle og lad den bores for at passe til din hånd. Denne bold vil spinde mere end en typisk "huskugle", som ofte er lavet af plastik og kan ikke passe godt i din hånd.

Vælg en position for at starte dit spin. De fleste bowlingbaner placerer linjer med sorte prikker 15 og 12 fod fra den uhyggelige linje, hvilket er et godt sted at stå. Hvis du har højre hånd, placer dig selv tæt på højre rende. Hvis du er venstrehåndet, skal du placere dig selv nær den venstre rende. Ved at placere dig selv tæt på renden, vil du være i stand til at dreje bolden ind i forpindene og maksimere dine chancer for strejke.

Begynd din tilgang. De fleste bowlere bruger en fem-trins tilgang, før de kaster bolden, idet det første skridt er med foden modsat kastehånden. Mens du går mod den uhyggelige linje, skal du sørge for at gå lige. Når du tager dit tredje skridt, begynder du at svinge bolden baglæns.

Fjern din tommelfinger fra bolden, når du svinger din arm fremad. Vægten af ​​bolden vil være på dine midter- og ringfingre. Når du løser bolden, bør du bøje fingrene langs kuglens side. Når du løser bolden, skal din håndflade vender sidelæns, som om du rystede nogen hånd.

Afslut med din arm høj. Når du har slået bolden, skal du fortsætte med at svinge armen. Ved at følge med med din arm, vil du give sideknude på bolden, hvilket får det til at dreje mere.

Del:
Kommentarer