Sådan spiller fodbold til hæren

Sådan spiller fodbold til hæren

Hæren har en historisk tradition når det kommer til fodbold. United States Military Academy, eller West Point som det er almindeligt kendt, rummer et Division I fodboldhold, der konkurrerer mod universiteter fra hele landet. De, der er interesseret i at spille fodbold til hæren, skal komme ind i det strenge akademiske akademi for at kunne spille fodbold. Skolen har produceret tre Heisman Trophy vindere. Den tidligere hær general og amerikanske præsident Dwight D. Eisenhower spillede fodbold, da han deltog i West Point. Den årlige Army-Navy fodboldkamp er et af de mest forventede spil i college fodbold sæson.

Spiller Army Football

Begynd at forberede i gymnasiet. Som gymnasist skal du sætte tid, øvelse og indsats for at blive en af ​​de bedste i din position for at opnå opmærksomhed fra hærens trænere, som rekrutterer spillere. Du skal være i top fysisk form, ikke kun for at konkurrere på college-niveau, men også for at komme ind i akademiet. For at få adgang, skal du bestå en fysisk kondition eksamen, der tester udholdenhed, styrke, magt og agility. Høje karakterer i akademisk stringente klasser er også vigtige. Endelig skal du være involveret i andre ekstracurricular aktiviteter på din skole og i samfundet. Skolen leder efter ledere i optagelsesprocessen.

At komme ind i militærakademiet er hårdt. Du skal være mellem 17 og 22 år, når du er optaget, opfylder strenge akademiske krav, har en høj ACT eller SAT score, bestået en fysisk fitness test og har en anbefaling fra et kongresmedlem til optagelse på akademiet. Oplysninger om de akademiske og egnethedskravene kan findes på United States Military Academy admissions hjemmeside.

Den amerikanske militærakademi opkræver ikke undervisning. I stedet skal de optaget til akademiet forpligte sig til fem års tjeneste i militæret. Efter eksamen er kadetter bestilt som anden løjtnant i De Forenede Staters Army.

Nogle kandidater begynder på United States Military Academy Prep School før de går videre til akademiet. Du anvender ikke på Prep School separat. West Point's Director of Admissions beslutter, om det er nødvendigt for dig at deltage i Prep School først.

Når du er kommet til West Point, er du berettiget til at spille fodbold. Fodboldholdet tilbyder pladser til elever direkte ud af gymnasiet eller Prep School. En dag i en kadet liv er strengt styret mellem akademisk, atletisk og lederskab uddannelse. De, der forpligter sig til at spille fodbold til hæren, bør forvente at opretholde en streng standard på alle disse områder.

Del:
Kommentarer