SÃ¥dan spiller du Ultimate Football

SÃ¥dan spiller du Ultimate Football

Ultimate Football er en kombination af amerikansk fodbold og ultimative frisbee. Ultimate Football er en kontaktfri sport, som er ideel til enhver, der er bekymret eller modtagelig for skade. Ultimate Football modvirker skræmmende og er en støttende aktivitet for folk i alle aldre. Sporten lærer koordination, udholdenhed og teamwork.

Få en fodbold for at starte spillet. Enhver fodbold vil gøre, da der ikke er fodbold lavet specielt til at spille ultimativ fodbold.

Saml to hold til at starte spillet. Hvert hold består af tre til fem spillere.

Etablere slutzonen eller scoringsområderne for hvert hold. Der er ingen sæt feltstørrelse i ultimativ fodbold. Endzonen skal dog være mindst 5 meter dybde og legepladsen mellem de to endezoner skal være mindst 40 meter lang. Endzonen er linjen på banen, som hvert hold skal krydse med fodbolden for at score et punkt. Derfor har du i alt brug for omkring 50 meter spilleroverflade. Du kan bruge et mindre felt, men det kan begrænse effektiviteten af ​​spillet.

Spil rock, papir og saks med vinderen, der modtager fodbold først.

Start med alle spillerne på det offensive hold bag deres mållinje. Spillerne tager derefter 5 trin og sender fodbold. De defensive spillere må ikke kontakte nogen offensiv spiller. Et tabt eller opsnappet pas resulterer i, at det andet hold får fodbold på stedet på banen.

Fang passet og tag kun 5 trin eller hold fodbold i 5 sekunder. Når en spiller fanger et pass, forsøger den offensive spiller at fremme fodbolden ned på banen og over mållinjen. Spilleren kan kun tage 5 trin eller holde fodbold i fem sekunder, før de skal score eller videregive bolden til en holdkammerater.

Vend bolden tilbage til det andet hold efter en score og gentag trin 5 og 6. Hvis et hold er foran med 4 eller flere point, starter spillet over på 0 til 0.

Del:
Kommentarer