SĂĄdan spiller du softball

SĂĄdan spiller du softball

Reglerne for softball svarer meget til baseball. Hvert hold får tre outs og derefter ændres holdet i feltet. Også holdet med de fleste løber i slutningen af ​​spillet vinder. De vigtigste forskelle er, at feltet er mindre, pitching stil er underhånd og bolden er større. Afhængig af typen af ​​liga bestemmer størrelsen på flagermus, feltstørrelse og hvordan bolden er pitchet.

Mark

Sæt de fire baser i en diamantform på den arkiverede. Hver base skal være lige afstande fra hinanden. Basen, hvor batteren vil være, er hjemmeplade. Først skal anden, tredje, placeres for at starte på højre side af feltet.

Placer pitchinghøden i midten af ​​diamanten med en permanent markør som en gummipude, der viser, hvor kanden skal begynde at kaste bolden væk.

Markér jorden med linjer, der løber fra hjemmeplade til udmarken på begge sider af feltet. Disse linjer vil afgrænse den falske kugle markør.

Send spillere på forsvaret til en stilling. Hver base har en spiller placeret ved siden af ​​den med en kort stopposition ligger mellem anden og tredje base. Der er kande på haugen og en catcher der er placeret bag hjemmeplade. Outfield består af en højre, center og venstre fielder placeret forbi baserne.

Hold spillere i offenseholdet i dugoutet, eller et område ud til siden af ​​feltet, der ikke forstyrrer spilets spil. Hvert hold vil have en line up og bat i rækkefølge af denne liste. Hver smør skal bat i deres tur eller det er en ud.

Hjemholdet tager feltet først og kommer til at bat sidst. Dette er en fordel, hvis holdet er bagud i løb.

Spil spillet

Hit bolden bøjet af krukken, hvis bolden er i strejkeområdet. Batteriet får fem pladser til at svinge på. Hvis der lægges fire bolde i strejkeområdet, bliver spilleren "gået" til første base. Hvis bolden er ramt, løber løberen til først og derefter til sammenhængende baser, indtil løberen ikke længere kan komme til næste base uden at være ude. Foul balls tæller ikke som tredje strejke, medmindre liga regler angiver, at en spiller kun tillader et bestemt antal fejlbolde.

Kør til hjemmeplade for at score et løb. Du forlader feltet, hvis du kommer ud, før du kommer til hjemmeplade.

Forløb en løber ved at ramme bolden i spil. I spil betyder det at det ikke er ondt. Alle løbere skal gå videre, hvis der er en løber på basen forud for dem.

Pitch tre strejker til røret og batteren er ude. Hvert hold får tre outs, så holdene skifter mellem felt og batting.

Kast bolden til en anden fielder, hvor løberen løber så modtageren kan røre basen eller løberen før løberen kommer til bunden. Når dette sker, er løberen ude. Når løberen løber uden at skulle gøre plads til løberen bag hende, skal fodføreren røre løberen med bolden.

Fange bolden i luften, før det rammer jorden, og det er ude. Hvis det er fanget, er det ligegyldigt, om bolden er en fejl eller en retfærdig bold.

Del:
Kommentarer