SĂĄdan spiller du Sk8 Dice

SĂĄdan spiller du Sk8 Dice

Fra kickflips til fakier til 360'er og nollies, kommer skateboarding med sin egen lingo til tricks og manøvrer. Denne lingo er skrevet på hver dør, der kommer med spillet Sk8 Dice. Sk8 Dice er en variation af spillet S.K.A.T.E., som ligner H.O.R.S.E. i basketball. For hvert trick, der er afsluttet med succes, får skateren at holde et brev med det formål at efterfølgende stave ud "S.K.A.T.E." Det dækker grundlæggende tricks med forskellige variationer og kan spilles med enten to personer eller en stor gruppe af skatere.

Rul alle fire terningerne pĂĄ en gang.

Læs terningkombinationen. Hvis du for eksempel ruller "Regular", "Front Side", "180" og "Heel Flip," skal skateren derefter færdiggøre en front-side hælflip.

Ekskluder terninger, der viser en "X", som er afbildet med to skateboards i form af en "X" eller ordene "Sk8 Dice." For eksempel: Hvis du ruller "Switch", "Sk8" Dice, "Kick Flip" og "360" udelades "Sk8 Dice" og udfører en 360-graders switch kick flip. Hvis du ruller to "X'er" eller "Sk8 Dice "eller en kombination af de to, udelad de to terninger. For eksempel: Hvis du ruller" X "," Sk8 Dice "," Backside "og" Nollie ", skal du udføre en bakside Nollie og udelade de to andre terninger.

Kast terningerne og rul tre "X's", "Sk8 Dice" eller en kombination af de to og tricket, der kommer op, skal udføres med en variation. Hvis du for eksempel ruller tre "Sk8 Dice" og derefter en "Kick Flip", udfører du en variant af "Kick Flip." En skater kunne udføre en fakie flip, front side flip eller en backside flip.

Rul fire "Sk8 Dice" og du får et brev taget væk fra dig. Så hvis du har bogstaverne "S.K.A.T.," bliver bogstavet "T" taget væk eller givet til en anden spiller. Dette efterlader dig med "S.K.A."

Rul terningerne for at afsløre fire "X'er" og vælg noget trick, som du gerne vil have et brev.

Vind spillet ved at blive den første spiller til at fuldføre fem tricks, stave ud S.K.A.T.E.

Del:
Kommentarer