SĂĄdan spiller du Pulverpufffodbold

SĂĄdan spiller du Pulverpufffodbold

Pulverpuffer er et udtryk, der bruges til at beskrive flag eller "tohånds touch" versioner af fodbold, der oftest spilles af piger i junior high, high school og college. Selv om der ikke er nogen officielle regler, er der nogle fælles sæt standarder forbundet med pulver puff.

Ingen tackling tilladt

Selv om det ligner på mange måder til traditionel fodbold, er der ingen tackling i pulverpust. I stedet for at tage en spiller til jorden for en tackle, ripper du af en af ​​de farvede flag, der hænger fra din modstanders talje. Hvis der ikke er nogen flag, vil reglerne kræve, at en defensiv spiller skal røre afspilleren med bolden med begge hænder for at stoppe spillet.

Perioder og scoring

Pulver puff spil består ofte af to 20-minutters perioder, selvom de kan være længere eller kortere. En touchdown er seks point værd, og et ekstra pointspark, som er taget fra 5-yard-linjen, er to point værd. En sikkerhed er to værdier, og der er generelt ingen feltmål. Et hold har fire downs at score eller få en første ned, hvilket kræver at dække 20 yards

Del:
Kommentarer