Sådan spiller du Polo

Sådan spiller du Polo

Polo er en sport, der spilles udendørs på et felt så stort som 10 fodboldbaner. Årsagen til dette er, at polo spillere spiller spillet mens de kører på heste. Denne sport kræver en masse færdigheder og kræver, at spillerne styrer deres heste med den ene hånd og strejker i bolden med den anden. Spillere skal også passe på, at de ikke kolliderer deres heste ind i hinanden, når de galopperer med høj hastighed.

Start med at tildele fire spillere på hvert hold. Hver spiller har et bestemt job at gøre. Hver spiller vil have brug for en hest.

Uddel tal til hver spiller. Numrene for hvert hold skal være 1, 2, 3 og 4. Spiller nummer 1 er den forreste angriber. Denne spiller koncentrerer sig primært om at score mål. Spiller nummer 2 arbejder med spiller nummer 3 for at flytte bolden. Spiller nummer 2 spiller også forsvar mod modsætningsholdets spiller nummer 2. Spiller nummer 2 vil også hjælpe spiller nummer 1 om angrebet, hvis det er nødvendigt. Spiller nummer 3 hjælper spiller nummer 2 ved at spille og styre bolden. Spiller nummer 4 sætter sig tilbage og forsvarer holdets mål. Uddel spillernummerene ud fra hver spiller evne, og hvor du tror, ​​at de vil gøre det bedste på banen.

Lad hver spiller tage sin position og vente på at dommeren skal starte spillet. Hvert spil har tre dommere. To rideheste og en er en sidelinjedommer. Dommerne vil kalde eventuelle fejl, som når bolden går uden for grænserne, bruger spilleren sin karrusel med for stor kraft, eller hvis en spiller anses for at være farligt farende.

Vind spillet ved at få de fleste bolde inde i modstanders målpositioner. Disse stillinger skal være 24 meter fra hinanden.

Følg hovedregelen, som er, at en spiller fra hold A kan være på den ene side af bolden, mens en spiller fra hold B er på den anden side af bolden. Spillere kan ikke være på samme side som bolden, fordi det får hestene til at kollidere. Denne regel er lavet til sikkerhed for dyrene og de mennesker, der er involveret i spillet. Hvis du ser en spiller, der nærmer sig boldens venstre side, skal du styre din hest til højre side.

Spil otte chukkaer (perioder). Hver periode skal være syv minutter lang. Du kan forvente, at dit spil tager en time fra start til slut. Hvis dine hold er bundet efter otte chukkaer, kan du spille en 30-sekunders slipsbryder. Holdet med flest point i slutningen af ​​spillet vinder.

Del:
Kommentarer