Sådan spiller du PIG i Basketball

Sådan spiller du PIG i Basketball

Dette er et sjovt og simpelt spil at spille med to eller flere spillere, der hjælper dig med at udøve og finpudse basketballoptagelser. Det spilles med samme struktur og regler som HORSE, men spiller hurtigere og hurtigere, da du kun har tre bogstaver. Spil PIG som en del af en basketball praksis eller lejr eller lege i baghaven, når du kun har et par øjeblikke før middagen. Spillet består kun i at skyde og der er ingen forsvar, så det forbliver et roligt, let spil, især for børn.

Saml to eller flere personer til at spille PIG omkring en basketball hoop og en basketball.

Bestem, hvem der går først ved at vælge tilfældigt. Vælg den næste fødselsdag eller spil Rock Paper Scissors for at bestemme hvem der går først.

Skyd et grundlæggende skud fra hvor som helst på banen. Det kan være et stående eller bevægende basketballskud, som f.eks. Fra trepunktslinien eller som et lag. Hvis den første spiller gør kurven, skal den næste person følge det samme skud fra samme position og klare det også.

Prøv at lave skudet nøjagtigt som den første person, hvis han gennemførte det første skud. Hvis du savner, har du fået bogstavet "P" i ordet PIG. Fortsæt gennem spillerne, indtil alle enten har skudt eller tjent en "P."

Flyt til den anden spiller, der laver et originalt skud, som alle forsøger at duplikere. Alle spillere skal nu genskabe dette skud fra samme position og form som den første spiller. Fortsæt, indtil alle spillerne har taget dette skud.

Eliminer enhver spiller, der staver hele ordet "PIG". Vinderen er den sidste person, der ikke helt har stavet ordet "PIG".

Varier spillet ved at skifte skud og leder, så snart den første person savner rekreationsskuddet. Den næste person på linje tager derefter ledelsen ved at skabe et nyt skud.

Skift spillet igen ved at fortsætte med at lave det samme skud igen og igen, indtil nogen i spillet savner det. Hvis det er et simpelt skud, kan alle måske gøre skuddet flere gange, før nogen savner. Denne person ville derefter tjene det næste brev.

Del:
Kommentarer