Sådan spiller du næsevagt i amerikansk fodbold

Sådan spiller du næsevagt i amerikansk fodbold

Næseskærmen, der også kaldes næsegrebet, er den indvendige forsvarslinje i nogle fodboldordninger. Han er typisk en stor og meget kraftfuld spiller, der kan forstyrre kører spiller op i midten, optager interna offensive linemen og anvender indenfor passetryk. Dette er et af de hårdeste og mindst glamourøse job i sport.

Næsevagtjustering

Næsevagter flankeres ofte af to defensive ender i en tremans defensiv linje, med udenfor linebackers spiller off the edge. Næseskærmen spiller normalt direkte over midten eller i et af de to huller mellem midten og vagterne. Nogle firemands defensive linjer anvender en defensiv tackle i en klassisk næsebeskyttelsesrolle, der angriber et af centrallagernes huller.

Tager på centeret

Næsevagter kan stå i den klassiske trepunkts fodboldstilling eller i en firepunkts holdning med begge hænder på jorden. Hold din vægt på kuglerne på dine fødder. Hold ryggen flad. Bly med dine hænder og slå midt i brystet. Forlæng dine arme for at opretholde adskillelse fra blokeren. Kæmp af blokering og tilstoppe hullerne til ting dykke spiller, trækker, nedskæringer eller tæller løber.

Tegning af dobbelthold

Elite næse vagter trækker ofte en anden blokering, med en vagt der kommer over for at hjælpe centeret. Ved at optage to blokkere gør det lettere for dine indenfor linebackere at trænge ind i linjen for at lave spil. Du kan levere dominerende forestillinger uden at optage mange tackler eller hjælper.

Rushing Passeren

Næse vagter tjener sjældent quarterback sække. Du åbner primært baner for andre. Men hold hovedet op og spore quarterbacken på forbipasserende spil. Bull rush center eller brug en svømmetur teknik til at omgå din blokering. Bliv i din rush lane, hvis dine holdkammerater tvinge quarterback op i midten.

Forbered mentalt, spil hårdt

Kend din defensive playbook inde ude. Forstå hvert defensivt afspilningsopkald. Undersøg din modstander. Læs nøgler, der tip off offensive play opkald. Vær klar til at springe ved snap af bolden, men ikke spring offside forsøger at gætte snap count. Bolden er lige der foran dig. Hold dig klar, men spil med en kant. Hold dine fødder bevæger sig på hvert spil for at bære din modstander ned.

Bliv større og stærkere

Næse vagter på college og pro niveauer kan veje 300 pounds eller mere. De bygger kropsmasse og muskel gennem omfattende vægt træning og strategisk spisning. Men hvis du vil spille på de højeste niveauer, udvikle du også hurtig hurtighed og fleksibilitet. På NFL Scouting Combine i 2010, 325-pund University of Tennessee næse tackle Dan Williams bænk presset 225 pounds 27 gange, løb 40-yard bindestreg i 5,17 sekunder og indspillet et 33 1/2-tommer lodret hoppe.

Del:
Kommentarer