Sådan spiller du lav bold og lav total golf

Sådan spiller du lav bold og lav total golf

Golf er et spil hvor spillere konkurrerer om at opnå den laveste score efter et forudbestemt antal huller spilles. Der er variationer som lav bold og lav total golf, der giver spillere mulighed for at score spillet anderledes og konkurrere som hold. I lavkugle og lav total golf har holdene fordel af at have gode individuelle spiller scorer samt lave holdtotaler.

Organiser et golfspil til en gruppe golfspillere. For lav bold og lav total golf skal der være mindst fire spillere, fordi hver er et spil for hold på to eller flere.

Bestem om du spiller en ni-hullers eller 18-hullers variation af spillene og skab et scorecard, som skal have plads til hvert hul for at kontrollere for lav enkelt score og lav hold score.

Spil hvert hul af golf som du normalt ville, da der ikke er nogen specielle spilleregler i hver kamp.

Sammenlign scoringer i slutningen af ​​hvert hul. Hvis du spiller med mere end fire spillere, skal scoring ske i slutningen af ​​spillet, fordi du bør begrænse antallet af spillere i hver gruppe på et hul til fire.

Giv et point til holdet, der har den spiller med den laveste score på hullet. Hvis flere spillere binder til den lave score, giver point til holdet med de fleste spillere med den score. Hvis hold binder med det samme antal spillere med lav score, giver hvert hold i slipset et punkt.

Tilføj score for hvert hold på hvert hul ved at tilføje de enkelte spillere scoringer på holdet sammen for det hul. Holdet med den laveste samlede score på hvert hul modtager et point. Hvis to eller flere hold slår sammen for laveste holdscore, får holdene hver et point.

Tilføj scorerne i slutningen af ​​spillet. Holdet med de fleste point er vinderen.

Del:
Kommentarer