SĂĄdan spiller du golf

SĂĄdan spiller du golf

Golf pytter konkurrenten mod kurset. Hvert hul præsenterer en klar udfordring. Gennem hele runden vil spillerne være udfordringer ved forskellige hullængder, terræn, layout, farer, grønne forhold og hulplaceringer. Hul er klassificeret som par 3, par 4 eller par 5, baseret på antallet af skud en dygtig golfspiller skal nødt til at ramme bolden i hullet. Golfspillere skal lære at bruge en række forskellige klubber og mester en række skud til at score godt.

Brug af klubberne

At spille golf godt, udvikle glatte swing mekanik kan du tilpasse til alle golf scenarier. Når du mestrer den grundlæggende golf swing, kan du fokusere på at tilføje afstand og forbedre nøjagtigheden. Start med at øve med en 6- eller 7-jern, da disse klubber er nemme at kontrollere og kræver samme sving som længere klubber. Hybrid klubber tilbyder længden af ​​skov med kontrol af mid-irons. Kørere producerer de største afstande med en ren bold, der strækker sig fra tee, men kan være sværere at kontrollere. Arbejde med kortere strygejern og kiler for at ramme bolde med forskellige spinder og afstande. Find en behagelig putter og øve på putting green, der starter med korte afstande, før du støtter dig længere væk fra hullet.

Off Tee

Tee skud bestemmer, hvordan resten af ​​hullet vil blive spillet med et langt og præcist drev, der gør det lettere at afslutte hullet i par eller bedre. På et kort par 3 er målet at køre bolden direkte på den grønne. Dette skud kræver ordentlig længde og nøjagtighed, da træer ofte strækker fairwayen og sandfælderne, og vandfare kan klare greens. På en par 4, kør bolden dybt ind i fairway, så den grønne kan nås let på det andet skud. En par 5 kræver en lang nok kørsel for at undgå at gøre hullet endnu sværere at spille.

Tilnærmelsesbilleder

Fairway græs har tendens til at være kort. Hold bolden i midten af ​​fairwayen for at skabe lettere skud mod hullet. Perimeteret græs, eller "ru", kan være meget lang. Huller kan have sandfyldte bunkere rundt om det grønne til at fange vandrende skud eller en dam, der kan sluge din bold for altid. Din bold kunne også lande i en tør creek seng, komme til hvile på en golf cart sti eller ende op bag et træ. Gennem erfaring lærer golfspillere hvilke klubber der skal bruges til hver omstændighed.

Sætte

Det endelige slag på hvert hul er putten. Dette er den mest værdifulde golf færdighed, som selv de bedste fagfolk kan kæmpe med. Dit mål er at rulle din første putt på grønt direkte ind i hullet. Hvis du undlader det, vil du forlade bolden meget tæt på hullet, så din næste putt er en nem indtrængning. Hvis du ruller bolden godt forbi hullet, kan du få tre eller fire putt hullet - eller værre.

scoring

Scoring 1-under par for et hul er en birdie. Scoring 2-under på en par-4 eller par-5-hullet er en "ørn" og scoring 3-under på en par-5 kurs er en "dobbeltørn". Scoring direkte fra drevet, en sjælden forekomst, er en "hole-in-one" eller en "ess". Scoring 1-over til et hul er en bogey. Scoring 2-over er en "double bogey", scoring 3-over er en "triple bogey" og så videre. Professionelle golfspillere skyder rutinemæssigt under pari. En golfspiller, der regelmæssigt skyder par eller bedre, betragtes som en "ridse" golfspiller. I amatørgolf klassificeres konkurrenterne med et handicap baseret på hvor mange slag over pari de gennemsnitlige. Når amatører konkurrerer, trækker golfspilleren med det højere handicap et slag eller to fra visse huller for at holde konkurrencen retfærdig.

Del:
Kommentarer